[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
According to Sport Bild, Jadon #Sancho would like to return to England this summer. [via FT] #bvb

比足總屌左幾野姐,忍下啦
睇佢細個twitter 啲tweets 都知佢幼稚底
仲諗住出國兩年會大個仔啲
點知做壞規舉俾人罰仲要屌返賽會

萊隊
大家都係老,比叔正幾多
當年既美男子 變左大叔
老咗好多
都好型棍
咁快操返會唔會又傷
呢件係咪會轉贊助商?
好似係1&1個個
有啲似kuba
有報導話辛祖決定左要走
o岩o岩呢場踢得幾好,再之前幾場好唔掂,冇正選都好合理

打返起係好勁下
中間用黎做賽前熱身嘅衫會唔會好d
Borussia Dortmund will demand £115m for Jadon Sancho this summer. Manchester United were leading the chase for the England forward but are wary of committing to a Premier League record-breaking deal at this stage. (@TeleFootball)

#BVB #MUFC
又冇山又冇夏雞 下季點算
schulz好似都話走 冇波踢
本身對佢真係好有期望 點知出親都冇態 古又踢到識飛
不過法狗寧願出肥沙都唔用下佢真係講唔過去
咁就浪費左一年
傳Burki續約到2023
復賽咁耐後備都冇schulz份 傷左?
Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Can, Witsel, Guerreiro - Sancho, Brandt - Hazard #F95BVB winning11
Substitutes: Hitz, Schmelzer, Morey, Balerdi, Schulz, Pherai, Raschl, Reyna, Haaland #F95BVB

肥仔又冇後備
Pherai
default 陣 厲害了 我的法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞