[又要雞胸暨法傻瞓棺材未][光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽討論區(58)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔同啦
山7個陣無咩上場機會
但呢個有上陣有入球有助攻
專心爭U19冠軍
shulz 踢唔起,實走
又簽邊個
According to SportBILD, the Borussia Dortmund bosses are set to keep their faith in Lucien Favre, as they feel there aren't any better available alternatives to him #BVB

屌 明明大把選擇
Yes求其搵個手足教都好過佢
唔撚係掛 我唔想比叔係球場上猝死同我萊又傷半季
屌你老母,高層人事部垃圾到嘔,個陣唔炒Peter又係up呢句野
求其up都up到一堆人啱教
季中追既朗歷克又去AC,又唔肯比解約金請高華,舒密特又唔請,人地去左荷甲
上個月追奧地利紅牛教頭、阿積士教頭又全部唔肯黎
前年04個教頭教得唔差,又係用343屈人機
仲同埋好多人可以臨時教住先:森馬、教緊U19既Skibbe etc

拜仁搵個助教教住先都可以連勝拎德甲,證明唔洗搵d好出名既教練,最緊要有心教,高層有心搞好隊波
算,如果請高華,不如用番法sir,又要重組隊波
上季法sir係唔差
下季最後機會,再係咁,唔該快d走
我萊冇幾多年可以等
比佢拎左冠之後理得佢永續法狗 我都唔介意

法傻佢差在佢唔撚會變 下下都勝利11人 下下chur 到人冇態再雪
季中可能都變下 但季尾我覺得佢係冇心教囉
下季冇山冇夏雞 邊個仲可以救到佢
佢都算好彩 買番黎既人全部都即插即用 係schulz 差小小 但古仔未大爆發之前佢都ok
如果20m真係買個16歲英人,對高層好失望
踢兩年又賣去英超,屌你當德甲練兵場咩
華拿、kai、山比人收割哂去英超
比多少少錢買Rashica啦
簽左Meunier
24號
簽左Meunier
24號
比利時三寶
[Danke Gotze暨法狗訓棺材未][因果由國 容港治己 光復香港 時代革命] 多蒙特吹水及比賽即討區 (59)
https://lih.kg/2079122
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞