電動牙刷係咪乾淨d

360 回覆
94 Like 12 Dislike
用緊DiamondClean
日本買 600幾
超好用
都唔知係咪有炒家買曬
電易壞多數係 charge 電習慣同電池唔配合 , 如果隻牙刷係用 ni-mh電池 , 會有惡性記憶 , 最好用到無晒電先再 charge , 而如果用鋰電 , 就可以用一次就即 charge , 用晒先 charge 反而易壞
我覺得係俾呢度 cdrom 買晒
洗完牙牙醫話電動真係乾淨啲
佢話係電動就可以 唔會某隻牌子刷得乾淨啲

Btw 用完牙線真係返唔到轉頭
成日都有肉同菜攝住
所以我屋企都最少keep兩卷(一新一舊),因為試過舊果卷用剩兩寸唔知,到夜晚臨訓刷牙前拎黎用,點知剩返咁少用唔到,冇用過牙線硬係覺得唔自然,成晚訓唔好!
幫趁誠哥屈記或者維基HKTVMall啦,萬記報黑警屈清潔阿姐偷印花,不了!
我都係
試過用到無晒 夜麻麻走出街買

btw, 我用開覺得韓國個隻偏線最正
頭先屈臣氏買 2支牙擦送 13包濕紙巾, 6支漂白水, 2包洗衣液, 再加多包茶包
我好多年前用開高露潔扁身牙線,好好用!但唔知點解之後愈黎愈難買,藥房、連鎖店都唔多覺,最後改用Oral-B,但其實差好遠,始終覺得高露潔好!
頭先又買多兩枝俾屋企人用 , 因為要唔同色 , 所以無去waston買一送一 , P2000 $300
用牙線緊要啲
喺 唔駛郁 幾好
oral b 8000 係咩電知唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞