電動牙刷係咪乾淨d

360 回覆
94 Like 12 Dislike
thx咁淨係amazon 買枝野先
香港都有水貨 , 都係 $400 左右
美amazon
我有用呀 牙醫話無問題 牙石問題唔嚴重亦無牙袋
咁平?搵下先
我係price 見到水都要5,6百,所以先諗住都係amazon
我聽日買 , 成功買到就介紹你
Thx 巴打
師兄真係俾我毒到買埋電子牙刷,等我諗諗仲有乜野可以毒害你先!
因為已經用緊電動牙刷 , 但果枝係日本買特價幾拾蚊 , 順便換支靚野
oral b 果D一過保養即壞電
但真心電動係乾淨過手動
年年black friday 都一堆人買牙刷
Oral B 電動牙刷加牙線
每年定期檢查牙齒
無蛀牙,無牙周病,無流牙血
如果早啲用會更好,細個刷牙成日流牙血
牙醫話刷到牙肉萎縮
所以先的起心肝轉用電動牙刷
記得要每三個月換刷頭啊!
哦,咁支Sonicare你應該滿意,不過小心用唔好跌,支野跌過好容易出問題!
我上年Black Friday成班朋友一齊夾,買左十幾支Philips,每支USD29.99,免運費,圍每支二百幾港元...
唔覺得水牙線中伏喎
懶得用牙線 用水方便好多有動力毎日做
牙醫都話我啲牙乾淨咗冇咩牙石
用緊吊頸式牙刷架
我都想買oral b

刷頭邊度買平
我都想買oral b genius 9000,想問下呢隻個旅行充電盒,充滿電大約夠用幾多日左右??因為而家慣左用電動牙刷,,就算去旅行都想帶埋,但又唔想額外拎埋條差電線同萬用火牛
想問5100個美白mode有冇用
5100要70usd 貴4100 30蚊...
買左8000

充一次用7 日
伏黎 , 去到得番一盒 , 個盒仲好殘 , 最後無買

去第二間睇 sales 水左我買 oral B 2500 , 同 philips 4系同 level , 每分鐘震動有 40000 次 , $380 行貨

牙線一定要用, 擦牙好難擦到牙同牙之間既表面
行380都平 wo, 過兩日去睇下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞