突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
我都覺,其實好少事
又冇打佢,飲大咗掉黎掉去啲嘢好平常,話"我係廢柴"都係似講笑
你真係好弱智 講咗你地私底下玩到含撚都冇問題
個問題你而家拍出黎觀感唔好 比人屌到爆
一直講緊拍片既角度 你就用現實既角度去講
呢家問題係 好多成年人 都會飲酒消遣呀嘛
我見佢片頭都打左Caution 啦
唔好同我扮清高啦
根本就調返轉想欺凌微辣收皮啦,連登仔
觀感觀感 所以咪話你地c9 咁囉 打去電檢處好無? 明明就無問題 成年人既世界黎講, cls
「佢有打 18 歲以下 唔好睇喎」
我無睇 sor 唔好spin去第到
連衛兵最叻偷換概念
再講就算 含撚咸片 咪一樣有人打J 要睇
所以話你地扮咩清高 企哂係道德高地 做哂道德塔利班
無講錯你地
百貨應百客 人性一種黎 無犯法就 唔應該干擾人自由
viu夠多 講性 咸濕節目 你唔屌左先?
原來拍片比人睇唔係為觀感為好睇 唔怪得個個youtuber都拍埋d垃圾片出黎
我就唔會講話條片教壞細路既 不過打18歲唔好睇就有啲戇鳩 唔該咁唔想細路睇刦佢地set返年齡限制啦
自媒體時代啦 人地鐘意拍乜咪拍乜
垃圾youtuber拍垃圾片從來唔係youtuber既錯
係班垃圾觀眾既錯阿
係阿係阿自己諗啦
建議以後出片要先比連登仔睇下有無問題先出
出面真實存在既野 都市人又好常好合法咁做得 唔明 有咩問題 唔可以拍得 老老實
佢地勁spin 話拍片呀嘛呢家 拍片 講咩真實
真係cls
加油 支持你課金贊助佢
嗱 高唔高質既野 就係主觀既⋯
洗解釋咁多

明明出黎玩開都知,唔fd就唔撚show你啦

就係fd先會禁同你玩
你覺得唔好睇咪無撚睇 喂阿唔好咁自私啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞