突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
澳門人係咁既撚樣架啦
唔想睇
成42mins
睇d 傻西垃圾
最好嘅懲罰係唔睇唔講
人地都叫偽人嚟㗎,我就真係唔信玩兩玩會好在意
你話叫佢食屎就話啫
係瑞士芝士
見好多人覺得個咩家聰係正常。其實呢條友都on99啦。成日係到搞笑,但有好多都係踩人地既笑話。請d guest上節目又係咁chur住人搞到人地講唔到野(之前有jeana個條片)。

唔否認佢地d速食片消磨時間係ok既,但係澳門咁既環境,班撚樣又講廣東話,對象好明顯係廣東話既聽眾啦。而家佢既聽眾比人打壓緊,係咪可以一句澳門有廿三條就日日hehehaha當冇事?
啱啱8點仲出左綜藝片,微辣係黃
香港死緊
仲關心埋啲無聊嘢
藝人?
講到咁正義 又無做錯 咁撚fd又識左咁耐
而家做咩要道歉?
呢個d打扮大陸味都好重仲要扮海歸
唔係護旗手都覺得佢唔掂
做乜咁多人做左認真撚 人地fd底都未嬲
中宣部d人
關香港咩事???
backup啦
大佬呀填海華都識為fans屌下d 保安,而家拍片就可以唔駛理咁多,有錢就得。仲未計社會責任呢樣野,不過呢d一屌就屌撚曬全部藝人,包括外國班女權撚,屌你老母去撚曬邊呀,講緊男人食飯唔比錢就識出泥咬咬咬,而家講性暴力個陣去曬邊呀屌你地個閪。
微辣啲片咁垃圾仲有人睇,好心就去隔離台學下嘢,高質好多
到底微辣有咩好睇?見到班人已經唔開胃
D片又唔好笑又垃圾
不推文
支持下 arm channel 啦

黃到出曬面

都無咩人睇
del 左道歉片
片都del埋 有無師兄可以講下條友講咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞