突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
根本就係 標題就講集體欺凌 講講下就spin 去雲吞同ken 到

班傻閪毒撚代入哂hugo 以為好大件事可以圍下爐
開完post 先發現原來呢啲事係酒場好常見就spin 去其他人到
哇咁你咪好撚型好撚威
D面口幾西下
我唔係覺得自己好威
只係唔理解呢段片反映左新一代既價值
對我黎講,投資一個鐘係呢段片真係不可思議
所以了解下係我outdate左定點
如果大家都覺得「我地要既就係呢d」
咁或者我都要adjust下自己去迎合呢個時代
https://youtu.be/WJydNw_CW6g

呢段1:09,話咩不被愛先係第三者
俾人話係第三者先會咁講跟住下面comment勁多人屌
雲吞完美示範一個累全家
雞wing都幾醒
條柒頭解左凍都唔同佢拍返雲吞叫埋雞
如果唔係仆街既實係雞wing
未又係一撚樣衰賣假鞋
只係當時資訊仲未發展到而家咁同好初期先少人知姐
喂我屌晒你班連登仔老母
聽日就係廿七仲係度推埋啲垃圾post
我覺得正正就係因為無刪減,仲有自由是會有呢d片
有好有唔好啦,但今次係過份左先令到人咁反感
佢地之前都係咁玩,但個氣氛俾人感覺唔係欺凌,呢次係真係令到好多人覺得唔舒服
同埋你話Hugo唔介意,但唔同佢介意佢會講咩
雞wing醒目仔來,一見到肥吞個朵臭左就疏遠佢,之前兩個成日一齊去 cubic
你唔好講咁撚多道理啦
可能人地睇完微辣就會睇書增值呢
咁你細個睇咩大呀?
垃圾POST, 咪推

match
所以咪話佢醒囉今次

都唔知點解微辣會留雲吞呢d負資產喺公司
個格又衰,樣又柒,講野又黐脷根
無一樣啱做幕前
真心以前初期有sub
後來愈嚟愈悶
un咗
其實點解連登仔咁憎微辣?
講真港澳有邊個可以做到咁大規模既youtuber
一個咁細既澳門都可以發到圍
相反香港啲youtuber又做唔做到?其實都幾醜下
不過連登仔重以為自己係主流意見
達哥重開台已經知 根本無人理連登仔屌乜
逢紅必反 以為自己最大
做人要學人地既好 先進步既
雞wing而家慢慢洗底起碼個格冇以前咁黑人憎
D利益關係真係睇到都刺激

你係咪有問題果個至真
係...呀ken真係冇酒品
出去飲酒最撚討厭呢D人
係度鳩叫又郁手郁腳
有女都唔敢過嚟玩啦
冇酒品既人真係唔好撚飲
我睇完條片都覺得hugo 係比ken玩
大文又係好撚Mk..其實佢係咪覺得自己好有型?
認真討論,最主要係有一班道德觀淪喪既認為無問題
平時點玩歸點玩
但有d位過火咗,就係過火咗

小弟早兩年玩得仲癲既,出面亦見唔少
但宜家講緊既係影片
有啲人講咩,開頭就講左成人觀看
大佬,連登仔有邊個唔係未夠18歲就睇av架
有啲未夠18歲買煙食添啦

條片唔應該出街
同呢個玩法好common
係完完全全兩回事

微辣大把細路仔睇,唔係話做咗表面果層就夠
學bob叔屌細b話齋,你都要睇返你既觀眾年齡層

轉頭個個出去飲酒就叫人食屎狗?

同埋欺凌呢樣野,本身就唔係在於欺凌一方自己本身既意識
唔係話「我唔覺得我蝦你」就代表無欺凌

如果你地真係飲開酒,呢幾件酒品咁撚爛都護航得落既?
有無backup
527行動之前 入黎睇一睇呢個post 重要!!!!
https://lih.kg/2036852
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞