突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
佢地自稱平時玩得仲過火

不過作為一個娛樂綜藝,當你大部份固定觀眾群都覺得觀感差
咁就一定要檢討,將你出街嘅節目底線set返高少少,唔好咁過火,即使當時人玩開覺得無問題,唔係你個節目收視就會流失

一個節目要做嘅,唔係玩得最真性情,而係捉住觀眾口味,做出最適合市場嘅節目

佢地呢集就失敗於佢地自以為好過癮,但市場反應好明顯唔buy
嗰ken ig?
😂打手 比like都夠講
Dislike 就比撚左啦😘😘😘😘
因為有雲吞 所以前幾日無睇
見呢到講到咁大件事就上去睇下
我頭先睇完都覺得好普通喳 啲dislike 會唔會大部份都比條肥西喳
件肥西真係好唔討好,咁都想翻生
同求
係咁撚樣㗎 連登仔唔撚抵得人紅呀嘛 唔好講真話會俾人屌到飛起㗎

利申:好撚柒憎雲吞 肥閪一條以為自己好撚醒咁
我覺得15kdislike有9成都係因為雲吞件柒頭
爬完文 你班兒登仔酒吧當書局啊?
劈酒game唔係咁玩應該係點?
屌雲吞咪屌雲吞 講乜鳩Hugo俾人欺凌咁
成班衝出嚟做乜鳩 講真條片真係冇乜問題
飲酒果陣
見到好似雲吞呢種勁嘈既濕鳩肥仔
真係會想屌鳩佢
呢句
個條傻閪知自己唔夠講 唔敢再提個hugo
一野spin落雲吞 到 on99 竹竿見影
唔止啦
果個黑底家姐好似話講埋啲二奶言論俾網民喪屌
尋晚臨放工睇左幾分鐘
可能我要自認老屎忽了
我完全唔覺得呢個節目有咩可觀性
成班麻甩佬圍埋飲酒,話題冇延續性,100% free flow
又唔係好笑、又唔係夠嘈
最巴閉係搵個下把黎撚
撚下把其實冇所謂,最大問題係個下把唔係有趣個type
成個節目不倫不類
係咪而家十幾歲個d就係睇呢d節目大?
微辣落重本請pr公司係度洗白
大文我覺得都還好

但雲呑條撚樣死撚開啦
講野又痴脷筋,又要扮撚曬大佬咁
啱啱睇條片d comment全部都係話
以後有雲吞既片就dislike同唔睇
微辣諗住用個飲酒驚幫條傻鳩翻身
結果一招收埋皮

至於嗰個乜鬼Ken
唔係有酒膽囉
佢呢d係無酒品囉
講咩?點解啲人會知
冇人想知呀
飲撚大左,其實全部都係平時會發生既野

係雲吞個格衰,累到條片先比人上綱上線
似對人唔對事
根本係因為雲吞係度
平時大排檔d片都係咁既style嫁啦
都係串黎串去,同埋hugo平時都係鍾意串下潤下人
咁佢抽中2,比人抽返水都好正常者
人地都無介意,d人係咪痴左線
我唔想睇到大排檔下次個個都相敬如賓
裝肥膏
拍埋d咁既片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞