突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
讀中文中學扮ABC
一堆垃圾,跟住連登就會話,微辣黃架
最重要一句大家冇講:

大文:Hugo 你唔好以為扮 on9 仔呢個形象就可以集集上來
條友好笑呀
假撚又知係DILDO
但係咸片唔知係乜
有D場直頭有個文化,要心口掛廢柴牌+爆咪+全名認廢柴
玩得不知幾撚開心
有冇多啲料爆下 好似識佢咁喎你
你覺得開心係因為你欺凌人地果個,唔係被欺凌果個,
三五成群阿雞俾人打騎牛牛都話開心架啦
幾分鐘
我都想知
所以咪話你地冇出過黎玩唔明囉
個個都有比人隊爆既時候, 好撚公平地個個都會成為受害者嫁
劈酒文化係咁, 大家都玩得好開心, hugo都唔覺有野
你地而家鳩屌,就好似一路睇拳賽,一路屌拳手打人一樣咁ON9
成條片幾條友圍 Hugo 喎,雲吞幾次都唔洗飲,咁叫做公平?罰阿 Ken 果陣就輕手,對hugo就勁重手,唔通怕 Ken 有背景驚俾人接收工?
加一加一 有興趣想知
[要人]民間記者會《國安法》問卷調查
https://lih.kg/2034263
接受唔到自己屌錯柒左?
要spin 去人身攻擊?
隔離台都一樣垃圾
d片越怕越廢,得個黃字
條傻西雲吞話乜以前係隊友個句,笑撚死,個樣已經夠樣衰
同一晚同一場緊係隊爆緊同一條友嫁啦
朋友係真係好撚信任你先會夠膽玩得咁盡
唔知點解釋你先明啦

雲吞冇飲岩啊, 做陪飲扮晒一齊笑就唔撚飲正卜街
點解冇人追佢飲冇人搞佢, 應該就係大家知佢小鳩氣垃鳩圾廢撚事煩
KEN 應該都係一樣 或者係唔熟
同一晚同一場緊係隊爆緊同一條友嫁 vs 個個都有比人隊爆既時候, 好撚公平地個個都會成為受害者

你講緊乜呀?
條友仔可能係肥吞/柒ken/傻閪大文是但一個
一係就做開哈哈霸霸嗰啲仆街,完全唔識尊重人
得喇知你成日出嚟飲好威好型呀
微辣不嬲on9先睇
你一班人只會出黎飲一次酒嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞