突發!微辣藝人「大文」就集體欺凌同公司藝人Hugo 道歉!(有片)

310 回覆
8 Like 277 Dislike
真fd先會咁玩
成件事最好笑係hugo都未黎話比人欺凌好唔開心
成班太監就跳出黎柒
比盡你玩game隊一個人係好玩好笑
但睇住個ken同兩條肥閪係咁搵紙巾揼hugo又係咁捉住佢隻手揈嚟揈去
唔fd 洗撚講野 隊到你仆街 唔飲打鳩你啦
加上無common fd 都唔會一齊飲啦
你覺得好唔好睇?我覺得唔好睇,成條片40

幾分鐘拍人飲酒玩酒game。

狼人我都覺得悶無睇。

但有人覺得好睇wo。
上面個 南波六太 同 足球上帝 可無以試下答下
想睇下你地 除左 微辣haters 身分外
擺上黎連登 議事論事 仲有咩point 可以駁到?
你學埋屈毛黨添呢家? 邊隻字 見過我好似你咁講啲咁主觀 既情感表露?
然後就變到印度個啲強姦賤種咁:佢唔抵抗咪冇事囉,呢家好啦,死埋啦
你接受既文化就啱?就要人唔介意?
呢家鬥大家冇底線冇同理心?
屌你個雲吞連周星馳既戲都up唔出
腦裝屎?
得返啲咸網channel呱
你唔接受既文化就錯?就要全世界一齊唔接受?
呢家鬥大家道德高地企得高?
咪on9啦 人地做節目咋
鏡頭前嗰啲演員嚟架 假架做戲咋
接受唔到呢啲劇本 去睇TVB啦
咪就係 拍片重要諗你鐘唔鐘意都on99 為你而做咩條片 正傻閪
家姐玩狼人殺 輸左黑面 係度怪隊友(雖然係私下講 但收到小小音)
比人屌到仆街
阿妹妹似冇比人雪 哥時只係要隔離
有冇片 ?
會話人欺凌個啲 係咪未飲過酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞