每日揀隻爆升/爆跌股(不斷更新)

815 回覆
45 Like 10 Dislike
之前好期待佢既口罩可以大賣,但係消息就炒完啦
黎緊既時間就真係見功力,睇佢真正盤數賺唔賺到錢啦
佢上年由自己開鋪變左借759場做STORE,希望佢地可以合作得黎
如終係二個competitor.
高手,你4隻都行緊uptrend, 都唔洗再分析啦
有時贏輸幾多$,3分技術,7分幸運啦
可唔可以教下路點搵優質股
你有冇話升到幾多止賺,定係有得佢升,升到個勢轉弱番先放出?
唔係賣廣告,但youtube睇j law ,再睇下佢推介d書(唔洗join佢d課程)慢慢自學
係咪考我 VCP?
2342未係,留意$3.8 會有阻力位
VCP 其中一個特點係最好穿價後唔會見到蟹貨阻力
(同意既記得比個LIKE)
Thx樓主!!! 想問埋3316 見到3個公司機構就已經佔左成~70% 股份 咁樣算唔算係莊家股
Top 70% 應該5個Parties,當中4間公司+1個人
無錯,高度集中
點睇1686 新意網做數據中心?
見佢係行range , 同埋慢慢升上去穩穩陣陣
咁多位CHING,今日開市有冇人撈貨?
今日全日波幅都升左10%,數據中心其實都有前景
最起碼有公司有得揀唔洗用大陸野cloud service
但我仲未有貨,5蚊邊個陣未有倉位同未夠膽入住
今日市跌冇影響,逆市奇葩
睇咩大位入?
應該之前有講過走物管
先放低唔講公司疫境盈利,如果見雙頂都仲想入市,小心..
星期五嘅1833 今日嘅1753 典型中式一日散水炒法
ching 1753 有冇貨?
1833 跌得算少啦
中美爆第二波,大家千奇唔好賭一時之氣
大市個勢要跌都要跟,SMA(100) 25000點左近,借消息回調好正常
吊頸都要抖抖氣

跌夠未, 23776 其實已經好低...
1833強足半年散水冇舊經濟股咁快嘅
1753真係反應唔切 一棍係1130一棍係230 好難捉
不過好彩朝早都食到隻1877
1147點睇 訓左身 唔明點解日日跌
早排2.53入左 跟住大陽個日2.63再追
3.05放左一萬 仲揸一萬
3.05 真心放得靚喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞