每日揀隻爆升/爆跌股(不斷更新)

705 回覆
41 Like 9 Dislike
點睇981?
2018 瑞聲大家點睇😅😅😅
6820同302邊隻好d
Ching你除左睇rsi仲會睇咩指標?
心動今朝供股,折讓9.39%
2018 破左位之後有運行
其實仲有好多既, 不過近排睇 SMA EMA 多
因為好多強勢股RSI 最少都50,一係就爆哂頂,對強勢股無咩好作用
但係近排要睇個support多D, 2013 就係一個例子, SMA(20) 如果守唔住就大機會直插架啦
1883 無咩大起色,業務又冇乜驚喜
電訊相關表現仲係弱左少少
如果未入場,又係新手,盡量唔好掂啦
雖然真係好強,前排北水又多
隨時轉向bungee jump
清,1415同6186有咩睇法
1883貪佢高息入黎長擺
同埋佢主力業務係獨市生意
疫情都唔怕會汁粒
始終死人冧樓都係要上網
睇個人喜好喎
有bro話allin前者,有bro又鍾意中手游
我覺得要睇新game, 市場既反應
6820就細隻D,爆上黎可能驚喜D
302就穩定D,今日都升到 3.8%
今日小米真係好有驚喜
老實說,小弟大跌眼鏡
已經平左一月20號個頂
大家睇跌定升?
點睇2013
前排好似見到 有個post分析 2013
https://www.facebook.com/groups/2878051875612210/
private group
1189係咪有炒作?
2億市值今日成交額都3千500萬
睇個名就知 「大灣區概念」梗係好野 (相反)

業務回顧:
(a)酒店投資
酒店業務由三間分別位於香港、廣州及瀋陽之「珀麗」品牌四星級酒店及洛陽金水灣大酒店之業務組成。截至二零一九年十二月三十一日止年度,酒店投資整體收入減少18.2%至215,100,000港元

(b)證券買賣
截至二零一九年十二月三十一日止年度,該分部錄得虧損2,900,000港元(截至二零一八年十二月三十一日止年度:分部虧損9,800,000港元)
1177博佢繼續上, 好唔好⋯
1772 除淨前應該放?
302有得升? 買左一手
之前有人講1177係好野黎既,不過 RSI 68
SMA 10 位於 $14.3; SMA 20位於 $13.7
現價 $14.88,自己諗諗
有冇ching有意見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞