召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike
好想試下 但係已經買咗玻璃貼 有冇巴絲用過
不過防刮唔防爆 至少我唔會跌電話所以冇所謂
好想試下 但係已經買咗玻璃貼 有冇巴絲用過
不過防刮唔防爆 至少我唔會跌電話所以冇所謂

呢啲淘寶玻璃貼只會買十蚊樓下 爛左唔肉痛果嚟
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/011547_55c2e054364ed49a7dfec9bdec261efd.jpg
好多下

肛交情趣性成人用品

格雷

求包膠

咁好眼力
呢個一碌棍四個圈 可手綁外腳綁內 或者調返轉啦
綁完會似格雷2其中一個橋段
通常蒙住眼玩佢 佢會好驚唔知我做緊咩 但又合唔埋腳
因為太多同埋唔想再打多次...
所以直接copy上黎算

巴打個有魚味果個有冇link
btw 屌 金剛棒

你戇鳩,包膠都屌 

絲打你間IG SHOP係邊間淘寶入貨?
做乜開完post潛水
屌 琴日完成埋個present 終於有時間打包膠

明色果支野同hk差唔多價錢

係咩 香港邊到有得買 我懶出街 見到有順便買埋

我都等你過膠機 冷過 好似幾勁 想過d戲飛同相
好多下[/quote]
個魷魚好似好正
好多下

個魷魚好似好正[/quote]
魷魚正啊 有分三種辣度
支付寶HK:您年度餘額支出累計已達港幣20503.70,當前额度上限為港幣25000.00,欲提高上限,請進行身份認證【支付宝】

屌你個臭媽閪 逼人認證
支付寶HK:您年度餘額支出累計已達港幣20503.70,當前额度上限為港幣25000.00,欲提高上限,請進行身份認證【支付宝】

屌你個臭媽閪 逼人認證

有錢人嘅煩惱

個美顏水莎莎都有啦 做咩硬係要淘寶

佢得15W max

每個5v 最多得3a
一係5v2a + 5v/1a

http://c.b0yp.com/h.UG2oah?cv=ufnHZtkqwfa&sm=574064

最後睇左依個

呢個都係有問題, 佢總輸出只係得4.8A, 你用左QC3.0 3A去叉, 只係得返1.8A, 你再插2個USB一樣係OVERLOAD, 用呢D都係插一個最安全

唔明點解會overload
total output=4.8A
插滿哂usb total output都係不變
即係每個usb port嘅current分薄左
最多咪差慢d

有無專家出來解釋下

如果靚嘅咪無事
唔靚嘅咪chur 盡之後bbq

我睇左個個係4x W

廿幾W 比 qc 3.0
廿幾W 兩個5v/2a

咁就應該ok

aukey有晶片做分流
仲有 capacitor current唔好當resistor咁睇

始終大陸野
唔好chur 就應該無咩問題嘅

用電腦火牛角度睇
唔夠火就一定出事
夠火又唔會用多你

唔明點解你會有chur嘅概念
就算用apple ipad單usb charger (max current 2.1A)
正常使用情況下 好難去到2A以上
1. 部ipad/手機會有限流
2. current會隨電量上升而下降

除非你將usb port果4腳short埋一齊

ipad食2a係好正常
新ipad牛都2.4a
我部nexus用typec to typec可以上3a
type a to type c 最多可以上倒2.4a
overload 少既咪跌電壓
嚴重既話
有保護既就停 冇保護既就燒

之前已經買過嘅布,用過見好用,吸水力特強,抹嘢一流
依家有5蚊卷,好正
http://c.b0yp.com/h.Uzw5nE?cv=LN9KZtm0Iu7

莎莎有, 4X
[quote]屌 琴日完成埋個present 終於有時間打包膠

莎莎有, 4X

oh 唔買都買左了
包膠 : porter 銀包;都裝到唔少嘢,質地都ok, 灰色的、但感覺偏綠;RMB 29

好好想要link

我之前都淘左個黑色
好好用
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/21/011547_55c2e054364ed49a7dfec9bdec261efd.jpg
好多下

肛交情趣性成人用品

格雷

求包膠

咁好眼力
呢個一碌棍四個圈 可手綁外腳綁內 或者調返轉啦
綁完會似格雷2其中一個橋段
通常蒙住眼玩佢 佢會好驚唔知我做緊咩 但又合唔埋腳

可唔可以同巴打你試下
包膠 : porter 銀包;都裝到唔少嘢,質地都ok, 灰色的、但感覺偏綠;RMB 29

好好想要link

我之前都淘左個黑色
好好用

想要link

想要link

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞