召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike
有冇咩清潔用品好用
周圍都係塵
想買個清潔泥
但評語個個都話又臭又垃圾
粘毛碌/地拖吸唔吸到
三年二班
以前讀中學成日買

出黎做野都仲買緊

淘左幾塊,用緊,幾正,個貼膜神器先正,完全唔會貼歪
三年二班
以前讀中學成日買

出黎做野都仲買緊

三年三班喺幾正嘅
但棉花棒用個時睇清楚啲
之前個fd買 用個陣話見到有透明白色勁細隻個啲蟲
不過可能喺佢黑仔買到次品

好冇唔透 可以就咁著出街既女裝背心推介
送眼睛
有冇唔透 可以就咁著出街既女裝背心推介
好耐之前淘過一間麥芽糖 都幾好食 最近又心思思想淘下野食

iPhone mon貼好抵咁,試吓用 
有冇人試過係淘寶買化妝品

試過 歐美代購個d
Ig shop唔見有 所以上淘寶搵
搵左好耐覺得似真代購先淘

有冇伏 我睇到銷售量高個批 唔知信唔信得過

有買開, 開心使用

講真,幾好用

買開啲咩?有冇推介邊隻好

買開純露,cream, 手工皂
有間野想推介,不過唔識加密
間野d 野都幾快賣晒
送眼睛

呢D垃圾黎首先電量少,只可以飛一陣
另外鏡頭像素又低
送眼睛
[img]https://na.cx/i/QtqQZrE.jpg[img]

另外鏡頭像素又低

其實我都係咁岩見到,呢d買黎都冇地方玩啦
送眼睛
[img][url]https://na.cx/i/QtqQZrE.jpg[img][/url]

另外鏡頭像素又低

其實我都係咁岩見到,呢d買黎都冇地方玩啦

哩d價錢 志在買返嚟 新屎坑姐 唔使點講質素嘅
不過呢個價錢可以買個更好嘅
依兩款充電池幾好
一般充電池 充滿得1.3-1.4V
依兩款做到真1.5V 可以當一般乾電池用
又可以用usb充電

同款背包係log on賣8xx-1000

依兩款充電池幾好
又可以用usb充電

電池好似幾方便 但高爆危機
依兩款充電池幾好
又可以用usb充電

4粒一齊差都係5V 0.4A
依兩款充電池幾好
又可以用usb充電

唔知塊降壓板壞咗嗰陣會出0V定4.2V
依兩款充電池幾好
又可以用usb充電

兩條link講得好清楚入面係Li-Po黎
依兩款充電池幾好
又可以用usb充電

兩條link講得好清楚入面係Li-Po黎

so?
充電池唔係Li?咁應該用咩金屬?
有冇人淘過化妝掃?

雨潼

質量ok? 好似都係仿製

係仿架 但質素好唔錯架
有無d接近go pro既運動相機
想旅行用

小蟻

淘左山狗 影得幾清 不過舊電都幾快就用完

淘左邊款
我都考慮緊入返隻 諗緊中價既sj6 legend 定最平既sj4000

淘左4k果款啊 型號係sj9000 300幾蚊

有冇link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞