召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike
好耐之前買咗啲短襪,勁好著又舒服
著完唔腳臭,20蚊5對,4蚊一對左右
睇返我喺2016年11月買,但我著咁耐,洗咁多次都無鬆
同埋腳踭位唔會容易跌,好抵玩
薄得黎唔會太薄
其中兩隻色
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/14/151501_03b904eb831db77ff192806aa25d913c.jpg

厚得黎又唔會太厚

魚蛋好有魚蛋味 BTW 謝謝分享
好耐之前買咗啲短襪,勁好著又舒服
著完唔腳臭,20蚊5對,4蚊一對左右
睇返我喺2016年11月買,但我著咁耐,洗咁多次都無鬆
同埋腳踭位唔會容易跌,好抵玩
薄得黎唔會太薄
其中兩隻色
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/14/151501_03b904eb831db77ff192806aa25d913c.jpg

厚得黎又唔會太厚

魚蛋好有魚蛋味 BTW 謝謝分享

唔喺呀 有啲襪太薄呢 一行個陣 feel到啲布扯開晒 之後feel到隻腳板同鞋喺隔住塊紗磨下磨下咁 我想講佢唔喺依種
詞窮

男裝襪應該都唔伏?
想買電視盒有冇好推介?

基本功能就OK,而家用緊嗰個當時買比老母用嘅 smartHKtv (連尼住設計) 好多 apk 裝咗都行唔到, 應該係個 spec 太渣

唔好話我懶,搵過好似最近冇乜人講電視盒,睇漏勿屌
有冇巴絲買過冰巾
想買嚟旅行用
您的包裹已出库 出左成個星期重未到倉
係咪可以去屌個掌櫃
有冇人淘過steam game?
您的包裹已出库 出左成個星期重未到倉
係咪可以去屌個掌櫃

問下or睇物流去到邊
有次係掌櫃填錯快遞號碼 原來一早到左倉
想買電視盒有冇好推介?

基本功能就OK,而家用緊嗰個當時買比老母用嘅 smartHKtv (連尼住設計) 好多 apk 裝咗都行唔到, 應該係個 spec 太渣

你出轉黃金睇下
想買電視盒有冇好推介?

你出轉黃金睇下

黃金買係咪仲平
有無平價電腦喇叭推介
搬屋,舊喇叭唔要喇

山水

淘金幣試用,俾1仙加¥8運費
淘左支刷鞋液同埋粘土

太陽眼鏡 買一送二
48人仔
有無平價電腦喇叭推介
搬屋,舊喇叭唔要喇

山水

山水好似都幾貴

漫步者都有一隻平 不過質素麻麻地
有冇人買過VSCO 啲濾鏡?

買過 又抵又正
希望呢個唔會係我最後一個post
有無人買過啲手工野?
有冇人淘過steam game?

淘過left4dead
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞