召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike
有冇巴絲買過
新手又有問題請教

我追完POST, 見到你地推介既野, 想買
CLICK 入你地既LINK
去一淘個邊 search , 搵唔返同一間鋪
只係搵到其他鋪賣類似價錢

1. 如果click 完你地既 link 直接加入購物車, 係咪冇得返利?
2. 如果係一淘搵唔返同一間鋪同一件產品, 係咪代表 個間鋪冇做一淘? 我要返利就要去第二間鋪買?

感謝回答

1無
2唔會搵唔番 你搵唔到就淘寶加左購物車先
入一淘購物車搵
有冇巴絲買過

我見啲無葉扇大部分都好似無乜風 唔敢搏 買傳統有葉算
無左個samsung24寸曲mon粗用 989
有冇人淘過化妝掃?

雨潼

質量ok? 好似都係仿製

幾高質
之前淘過唯一,中伏,客服又寸
新手又有問題請教

1. 如果click 完你地既 link 直接加入購物車, 係咪冇得返利?
2. 如果係一淘搵唔返同一間鋪同一件產品, 係咪代表 個間鋪冇做一淘? 我要返利就要去第二間鋪買?

感謝回答

1無
入一淘購物車搵

舉個例子
樓上絲打介紹呢個女裝tee
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2NTatb&id=520036298651&_u=h2462hga4dd2

三木社 夏新款百搭卡通印花图案圆领短袖纯棉T恤女日系文艺小清新

我copy返 成個標題去 一淘 搜索, 得三個Results
冇一個係本身三木社呢個店家
三個都係其他鋪

我應該點用咩 keyword 先搵得返呢個店家呢樣貨?

另外, 一淘我搵唔到購物車

利申: 用網頁版

再一次感謝回覆
新手又有問題請教

感謝回答

1無
入一淘購物車搵

舉個例子
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2NTatb&id=520036298651&_u=h2462hga4dd2

三木社 夏新款百搭卡通印花图案圆领短袖纯棉T恤女日系文艺小清新

我copy返 成個標題去 一淘 搜索, 得三個Results
三個都係其他鋪

再一次感謝回覆

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
仲有一淘一定要用手機落先有
電腦落唔到單
有冇人淘過化妝掃?

受受狼

之前淘左呢本野黎擺啲舊戲飛
最舊嗰張03年,好青春
以前用漿糊筆痴喺本畫簿,有啲摵出黎時摵爛左
而家好好多

我都淘咗等佢到
其實攝入去會唔會甩色
會甩色的話我淘埋過膠機

旺旺賣家問問,有冇入錯運單號,冇錯就退款啦,退錢好簡單唔煩
包膠:淘咗套貓扭蛋,連蛋未開封的,色水好正、高汁
有冇巴絲買過

就算 dyson 都好弱同嘈
有冇巴絲買過

就算 dyson 都好弱同嘈

Sorry ,quote 咗圖
諗住淘部掛牆風扇 109 rmb 4kg

我都想淘風扇
但我搵緊無葉果種

掛牆都有無葉咁癲?
不過風扇建議係番香港買KDK, 真係好堅

KDK
新手又有問題請教

感謝回答

1無
入一淘購物車搵

舉個例子

三個都係其他鋪

再一次感謝回覆

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
仲有一淘一定要用手機落先有
電腦落唔到單

用網頁版就用收藏啦,一樣得
好開心
三隻松鼠嘅芒果乾好食過百味草嘅好多
有冇巴絲買過

OK啦,用一兩年就壞
已經用緊第2部
有冇巴絲淘過旅行用嘅嘢
有冇巴絲淘過旅行用嘅嘢

拖板

好耐冇淘寶
今次淘咗d唔等洗嘢 依家又睇緊有咩淘
好多貼紙 諗住裝飾下本手帳
同埋兩舊架執下枱面
最期待係本簿
希望件衫唔會伏

買開啲咩?有冇推介邊隻好

買開純露,cream, 手工皂
有間野想推介,不過唔識加密
間野d 野都幾快賣晒

佢隻早安粉都好似幾好,但點用
廿幾歲人一直素顏

唔係話大陸野一定唔好
不過賣得咁平 佢d原料應該用番大陸野
所以唔介意呢樣就可以買[/quote]

可唔可以貼個店名 用手機同電腦都開唔到條link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞