召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

佢日日都話發 我又on99信左
我係用支付寶比錢,退款係咪可以退入去?之前d賣家返現都唔可以直接存入我支付寶,話無實名認證
今日終於買咗
等收貨

等巴打包膠

其實我覺得可以賣再平D, 佢用 楊洋賣廣告 .都比廣告費

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

我係用支付寶比錢,退款係咪可以退入去?之前d賣家返現都唔可以直接存入我支付寶,話無實名認證

點解可以忍到七日 都唔退貨 2日唔出貨已經要催佢,
拖 3,4日攬件已經要CUT 單要求退款, 除非你好想要件貨.
支付寶HK常見問題
https://cshall.alipay.com/lab/help_detail.htm?help_id=201602060062

岩岩比左錢 諗住買黎送比男朋友

想要sad frog 手機殼link

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

講多次 你用咩比錢 就會退番去邊到
唔存在用唔番

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

唔存在用唔番

如果用PPS比錢 有手續費 咁退番黎係咪都係比錢個價?

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

唔存在用唔番

係呀
有冇巴絲淘過旅行用嘅嘢

淘竹席都好似唔錯 香港賣親都過百
http://tb.am/4t2vj

咪直接退款囉 又要等佢
貨又未發。
佢唔肯咪淘寶介入

唔存在用唔番

係呀

一直以為退款會蝕手續費
有冇絲打有淘開鞋?
想買啲普通鞋仔襯下裙
但買親啲鞋既鞋底都好硬
想問下有冇高質推薦

btw推薦間日系衫比大家

買過一次
偏大
鞋底硬試下加鞋墊?

岩岩比左錢 諗住買黎送比男朋友

想要sad frog 手機殼link

【悲伤蛙iPhone7plus保护套搜索谷歌软壳7plus手机壳6plus包邮】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b6wq.com/h.UkMi2I?cv=p7yLZtR61xk&sm=a4cdfb,或复制这条信息¥p7yLZtR61xk¥后打开👉手机淘宝👈

你打傷心蛙係tb揾 仲有好多其他款 都好可愛
新手又有問題請教

我追完POST, 見到你地推介既野, 想買
CLICK 入你地既LINK
去一淘個邊 search , 搵唔返同一間鋪
只係搵到其他鋪賣類似價錢

1. 如果click 完你地既 link 直接加入購物車, 係咪冇得返利?
2. 如果係一淘搵唔返同一間鋪同一件產品, 係咪代表 個間鋪冇做一淘? 我要返利就要去第二間鋪買?

感謝回答

1無
2唔會搵唔番 你搵唔到就淘寶加左購物車先
入一淘購物車搵

舉個例子
樓上絲打介紹呢個女裝tee
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2NTatb&id=520036298651&_u=h2462hga4dd2

三木社 夏新款百搭卡通印花图案圆领短袖纯棉T恤女日系文艺小清新

我copy返 成個標題去 一淘 搜索, 得三個Results
冇一個係本身三木社呢個店家
三個都係其他鋪

我應該點用咩 keyword 先搵得返呢個店家呢樣貨?

另外, 一淘我搵唔到購物車

利申: 用網頁版

再一次感謝回覆

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
仲有一淘一定要用手機落先有
電腦落唔到單

我都想問 但我用pps比錢 咁點算

用完APPS落單,再開電腦比錢,冇問題

唔該曬

用手機chrome再開佢個電腦版檢視
btw 剩係試過Android
原來睇下自己淘寶去到V4級, 已經買左7萬幾

係咪有地方可以睇自己洗咗幾錢

1無
入一淘購物車搵

舉個例子
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.2NTatb&id=520036298651&_u=h2462hga4dd2

三木社 夏新款百搭卡通印花图案圆领短袖纯棉T恤女日系文艺小清新

我copy返 成個標題去 一淘 搜索, 得三個Results
三個都係其他鋪

再一次感謝回覆

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
電腦落唔到單

唔該曬

iphone 試過 我唔得
有冇巴絲淘過旅行用嘅嘢

1無
入一淘購物車搵

舉個例子

三個都係其他鋪

再一次感謝回覆

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
電腦落唔到單

唔該曬

開電腦版檢視>google‘淘寶’>入去
[quote]有冇巴絲淘過旅行用嘅嘢

NH 吹氣頸,無得輸

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
電腦落唔到單

唔該曬

唔得 冇反應

你淘寶入左購物車
一淘就會有啦
電腦落唔到單

唔該曬

唔得 冇反應

點冇反應
有冇巴絲買過

OK啦,用一兩年就壞
已經用緊第2部

嘈唔嘈?

Muji個隻大通風扇都好似好下
有冇巴絲買過

OK啦,用一兩年就壞
已經用緊第2部

嘈唔嘈?

Muji個隻大通風扇都好似好正

螺螄粉 等緊佢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞