召喚熱愛淘寶的親[14]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
18 Like 15 Dislike
[img]https://na.cx/i/qe4y519.jpg[/mg]
上面有人問action cam
岩岩入手

我自己有晒 小蟻1同2
睇YouTube review 完勝山狗

利申小米打手

呢部幾錢??
點解拎左隱藏券後 到比錢既時候唔識自動扣錢?

邊到?
依兩款充電池幾好
一般充電池 充滿得1.3-1.4V
依兩款做到真1.5V 可以當一般乾電池用
又可以用usb充電

同款背包係log on賣8xx-1000

電池好似幾方便 但高爆危機

4粒一齊差都係5V 0.4A

兩條link講得好清楚入面係Li-Po黎

so?
充電池唔係Li?咁應該用咩金屬?

AA/AAA叉電除咗常見既NiMH之外有呢兩種
我自己有用開NiMH同LiFePO4

NiZn鎳鋅 (1.6V)
比較新既未有太多廠出
用到臨無電前既電壓都重推得郁件野
(NiMH鎳氫(1.2V)通常放電終止電壓0.8-0.9V左右)

NiCd鎳鎘基本上已經淘汰

LiFePO4磷酸鐵鋰......我多數叫佢鋰鐵電 (3.2V)
都係鋰電
不過喺化學結構上唔會爆炸
可以過放到0V唔傷電
用喺普通AA/AAA電器要配合吉筒一齊用

不過呢兩種都要用特殊叉機或者可以自己set終止電壓既萬用叉機
係冇USB咁方便
我唔係指Li-Po有問題..
依兩款充電池幾好
一般充電池 充滿得1.3-1.4V
依兩款做到真1.5V 可以當一般乾電池用
又可以用usb充電

同款背包係log on賣8xx-1000

電池好似幾方便 但高爆危機

4粒一齊差都係5V 0.4A

兩條link講得好清楚入面係Li-Po黎

so?
充電池唔係Li?咁應該用咩金屬?

AA/AAA叉電除咗常見既NiMH之外有呢兩種
我自己有用開NiMH同LiFePO4

NiZn鎳鋅 (1.6V)
比較新既未有太多廠出
用到臨無電前既電壓都重推得郁件野
(NiMH鎳氫(1.2V)通常放電終止電壓0.8-0.9V左右)

NiCd鎳鎘基本上已經淘汰

LiFePO4磷酸鐵鋰......我多數叫佢鋰鐵電 (3.2V)
都係鋰電
不過喺化學結構上唔會爆炸
可以過放到0V唔傷電
用喺普通AA/AAA電器要配合吉筒一齊用

不過呢兩種都要用特殊叉機或者可以自己set終止電壓既萬用叉機
係冇USB咁方便
我唔係指Li-Po有問題..

化學jj
不過淘寶好多充電池做唔到1.5V
聲稱1.5V恒壓
實際上充滿得1.4V 跟本唔啱用

但新買依隻 暫時幾滿意
而家邊間鋪買NBA波衫好
大鵬,美達都無左
想買部二手電話但唔知香港用唔用到呢

http://c.b1wt.com/h.UhgqVv?cv=i3NcZtStfX8&sm=d1ebec
有冇人試過係淘寶買化妝品

試過 歐美代購個d
Ig shop唔見有 所以上淘寶搵
搵左好耐覺得似真代購先淘

有冇伏 我睇到銷售量高個批 唔知信唔信得過

有買開, 開心使用

講真,幾好用

買開啲咩?有冇推介邊隻好

買開純露,cream, 手工皂
有間野想推介,不過唔識加密
間野d 野都幾快賣晒

邊到?

有時候啲隱藏券係指定商品 如果無自動扣 你最好望一望張券係咪真係適用你淘緊果件
其實想知你地如果買到伏野/店家態度好差會唔會比個差評佢?
聽講店舖評分係匿名,賣家唔會見到,姐係你打一星佢都唔知,係咪真?

佢地會知道
有D仆街賣家比負皮佢就會不斷打電話解釋同叫你比返正皮
用開集運既人因為唔會比賣家知道電話,所以就唔驚,點負皮都得
聽講店舖評分係匿名,賣家唔會見到,姐係你打一星佢都唔知,係咪真?

佢地會知道

直送香港嗰陣我會用部二奶機六個月換一次既太空卡

佢地會知道

寄屎過去都聽過
想淘個router 係大陸用,上面巴打個小米好唔好用

佢地會知道

寄屎過去都聽過

最仆街見過寄溪錢

佢地會知道

寄屎過去都聽過

我都聽過,真係痴撚線

雪櫃 屍袋
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/china/20140903/52862181
壽衣 溪錢
http://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/1131239
想淘個router 係大陸用,上面巴打個小米好唔好用

企鵝玩具9.9包郵搵唔到
全部10幾廿蚊
間鋪個名又SEARCH唔到
有冇LINK
有冇人淘過細細地嘅過膠機
想過膠d戲飛

淘過…佢跟二百張膠片用左三年都未用到二十張

【众叶YE288塑封机a4照片相片过塑机家用办公过胶机覆膜压膜机朔封】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.U2grVK?cv=Hpg2ZtgHGUR&sm=58d1ad,或复制这条信息¥Hpg2ZtgHGUR¥后打开👉手机淘宝👈
補lin

唔該絲打
你又係過戲飛?見樓上位巴打話會成張黑晒

有唔洗加熱

【包邮相之宝A4照片冷裱膜50张冷表膜大头贴膜相片膜光面/磨砂/星幻】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.UeNMk7?cv=g7p0Zt6ef2D&sm=b4e01a,或复制这条信息¥g7p0Zt6ef2D¥后打开👉手机淘宝👈

唔該晒絲打
遲下淘先

陀螺好正
又平又係銅
幾重手
件tee質地一般
求巴絲推薦啲摸落去舒服啲嘅tee
對襪抵屌
不過我著呢款襪嚟著nmd就刮腳流血流到仆街
水樽幾好冇漏水係玻璃嚟
條繩我覺得自己好似買貴咗
每個幾月就淘一次 今次又十幾間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞