BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
不過bbg跟潮牌跟得好貼 呢個係真
有班等唔到既人就會幫佢買
其他同行快少少就好
係原po幫推
推爆啲黃店買淘寶
其實好難叫佢哋快少少
始終每一個brand都有n件貨可以賣
但每間ig shop又無可能賣晒咁多款嘢
所以佢哋只能跟住BBG會賣嘅貨嚟賣
因為覺得BBG入得嘅嘢都實好賣
就算狗屎垃圾 乜柒都係迷彩紮染都好好賣

幾鍾意呢間嘢 cap出嚟呢度起碼一半都係跟貼住BBG嚟預訂
平好多之餘仲係黃店嚟㗎
不過希望女店主可以笑多啲上去咁多次都未見佢笑過
話說我早幾個月見到佢買likes
可能followers都係買嘅呢
等我搵下睇下搵唔搵得返張cap圖先

搵到喇但係無cap到係佢個post
呢張相唔夠力
總知係佢一post無耐就有一堆無followers嘅鬼佬like囉
係 相都一樣
仲要賣貴成兩百
嗰期原來後面件事係咁
貼⋯?專搵啲柒款
more 想知
$7980夠買兩對佢之前對stussy開價又係夠係毒app買兩對嘅價錢黎
仲有間咩M selectt 係咁follow唒其他page嘅客
人地賣嘢平過佢又係咁屈人賣假嘢 on撚99 千其唔好幫襯呢啲仆街
係鬼 佢算慢 大把shop快過佢
佢好多都有跟但乜9都唔識
人地Human Made有心型logo佢走去tag GDC 都唔知佢係on9定搞笑
其實bbg一定買like買followers
而家70k 仲講到好感動咁
我仲見過佢一個post po左一分鐘就300個likes
總之 呢條女最鐘意吹大
真心笑咗
係 遵理上大學

呢間yolo store又係on99咁
上次喺Story睇中咗件現貨咁啱又得我size(S碼)咁就畀錢買啦
跟住畀完錢就已讀咗我
隔咗一日我頂唔順問佢攞得未,佢已讀咗一陣講咗句”得返M碼啦喎”
但明明我係勁快畀錢跟住畀佢已讀咗,跟次序留貨點都一定有我
我咪同佢講佢又話得返S碼嘅
佢隔咗陣又答我”keke留咗畀我”
你老味一心呢個價係諗住買現貨,跟住又等,擺明一系漏咗我 一系留晒現貨畀熟客啦

平時啲story 又係cls
成日話啲衫Cute price 又係要人問價
啲客落單好快畀錢又讚人哋乖
點解係要讚人哋乖呀

乜唔係有人話佢賣得平所以係假先發癲咩
但明明佢都唔平
你自己留意下Stussy Tommy嗰啲啦
佢一上就有一堆ig shop跟埋上
我呢啲悶到仆街日日mon ig嘅毒撚點會唔知呀
中大學生
呢間成日撳followers好煩 刪咗又黎
又係抄其他舖賣咩再賣平人十蚊呢啲
之前俾其他shop屌過佢咩都抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞