BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
佢打埋啲嘢好on9 唔係話自己大學生咩?
講到好似人地扑頭先走去打個卡懶係黃咁
大學生都唔知仲有無讀,見佢po親都係出去影相多
人地始終係大名星嘛
幻想自己係囉今日見佢po相同個鬼仔影p到
大學生

我屌 佢個樣真係好撚膠
佢男朋友?
唔係阿
佢男朋友又肥又高又眼大又鼻大又咀大又孖潤腸
美麗從來都唔會post佢男朋友
佢男朋友係用嚟入貨嘅
唔會攞嚟做model同show off佢男朋友
因為利用人係美麗嘅專利
自己ig同igshop都唔會見到
可能到結婚個刻都唔會post
佢笑個時仲膠 無牙嘅
又唔好咁講 淨係搵tee嚟計
human made用天竺棉做賣六,七百蚊算係咁啦
我夠可以話nbhd啲tee得個logo
mmj visvim fog acoldwall下下幾千蚊落樓 點比?
而且人地個brand玩古著 美式復古風
可以睇埋佢啲shirt/褲 甚至小物都好有details
品牌呢啲有各喜好 唔鍾意都可以了解下
唔係下下都搵u記比嘅
三十個鐘課程...一星期咪得一兩堂
賣佢婚紗相都唔會po 佢個史迪加老公
有無佢男朋友個樣睇下

笑死 去順豐拎堆寄嘢單我都爆單lu~
基本上佢所有nike上asos都搵到😀urban outfitters 香港依家都有官網好多款都有添🤨
兩年幾前唔識嘢咁啱喺元朗行街上佢地舖頭買衫,有一件衫想買但無size佢話要fullpay訂等2-3個禮拜會到再打電話通知,我見佢有本簿都係訂貨list同埋客人資料應該平時好多人都係咁訂貨就fullpay訂啦~~結果完全無左回事...兩三個月之後忍唔住ig問連睇都無睇...因為住港島真係唔會特登入元朗又唔得閒...最後忍唔住入元朗問,搬左鋪同埋用pad買嘢落單話搵唔到record😑show ig俾佢地我有dm問幾時有得拎佢又話無見過..我梗係知啦連seen都無seen...跟住話如果買嘢就俾9折..折完頂kangol帽係urbanoutfitters買仲平兩舊水🤗🤗
...佢呃9人錢喎咁係
fullpay咗冇貨仲要叫你買多樣嘢先有9折
下 咁賤格既 佢走你數喎
好慘
想睇未婚夫
係吖當俾錢買教訓🤷🏿學識上asos UO買衫當係賺翻嗰幾百蚊

俾粒花遮左,但應該都幾大份
點解佢可以咁衰

幫樓主再補圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞