BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
佢係咪講緊bbg??
問題係 ‘潮牌’
睇你點define
stussy同tommy都潮?
通常留言讚人妖靚都係假acc
你自己諗喇
無得話抄唔抄嘅 又唔係出自家品牌
咪又係上網買啲貨返香港賣
不嬲都係揀平啲嗰間去買
間間ig shop都係競爭對手 唔搵機會屌唔通讚佢平咩

吹水都吹得有sense d呀
呢件野uc接單做貨 限時3日任買
幾撚on9先講得出幾分鐘斷貨
https://kknews.cc/fashion/82z4jjg.html
屎忽痕搵到出嚟 不過都成兩年前
潮唔潮每個人定義都唔同
買過ig shop hypebeely但係都唔識分真假
搵間長期自己飛 大部分實物圖現場圖
無買like 無d 90幾年無出嘅貨
正路都穩陣 花花假貨都幾易分
stussy都算 前提講緊係真stussy
唔係依家ig shop賣緊嗰d你根本喺專門店買唔到嘅貨
雖然高橋盾呀西山徹呀virgil呀見到自己stussy齊名都應該想喊架喇
tommy送俾我老豆都唔著喇 仲潮?
嗰件乜9天使以前獎門人同加太賀一齊送咋
破左產易左手又潮番?
係嘅 不過講真鬼有人會追stussy同Tommy
佢上個禮拜先係咁追擊其他shop話人賣得咁平係假 原來佢思覺失調
咁你咪佢哋心目中好乖嗰啲客囉
啲price咁cute 快啲去買多啲啦
以我接觸嘅yolo起碼真黃 價正路 有交帶 又好傾
上面嗰個唔知咩事死針住人
10幾歲嘅世界咪潮囉
只能夠講句lokyi自貶身價
雖然依家無job姐
都唔使痴埋/俾呢d人痴呀話?
成個人即刻cheap哂
係潮流台啲po講過幾次

依間bbg食水勁深 唔係一兩百蚊個隻仲要出貨勁慢

真係傻仔先買
On9
我都係以我接觸過嘅Yolostore嚟講啫
無人話佢唔係黃 我話佢呃我得S碼呃我係現貨同已讀我一日啫圖都cap咗出嚟
純粹個人唔太鍾意呢間嘢
起你底就知道你係doublell.2429 嘅打手啦😂
應該唔係打手係店主🤗🤗🤗

Yolo,m.selectt 我都幫襯過,價錢都合理ok,哩兩間態度幾Nice👍🏻👍🏻

呢兩間我都有follow,M.selectt 之前IG出個story,post左對話,證實咗嗰間真係買假貨,賣假貨嗰間野求m.selectt del post,唔知頭唔知路就唔好屈間鋪,安守本分做打手算

至於yolo,欣賞佢深黃,成日會幫襯黃店,post 文宣,貨品價錢都合理👍🏻👍🏻

反而不知名嗰間doublell,日日就識寸bbg 博上位,睇到都覺得尷尬😂

如果你係店主嘅就收手啦,日日淨係識踩低bbg或者其他舖頭,咁樣就上到位㗎啦?🤣🤣
之前幫襯過yolo,反而OK喎,未試過咁樣,bbg就試過
乜佢唔係串緊d客咩?
Both la
其實個lokyi乜水黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞