BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
想知最後點解決
灰色
比錢個陣全數落訂? 間野真係好撚仆街
個朋友死等,佢又唔想換其他嘢,bbg又唔肯退款,踩完場之後一個星期左右件貨先到,佢一開頭話見我朋友等得耐包順豐,之後件貨到左竟然係到付,真係cheap到爆,賺咁多陰質錢,驚唔驚生仔冇屎忽
佢間野件貨平定貴都一定係全數
但你地無追返到付果筆錢?
我知都係幾廿蚊 但比啲咁既人賺埋真係唔抵

極度懷疑偽中大生唔識英文
明明sponsor扮人地支持
你唔比錢又點會著你啲衫
唔好再ff啦 偷圖美麗
對付呢d無賴上去舖頭日嘈夜嘈 就啱㗎喇
等d妹妹仔知道佢地仆街
唔幫襯佢
大把仲正常啲價
sponsor依期係咁吹奏講到好撚frd咁
佢係咁架
Chinchin個時都係咁
偷圖美麗心入面一定諗我靚過lokyi咁多
借完人氣之後unfollow人
由無波變有波
夠竟搽咗幾多光影同陰影
估下佢下一個會痴邊個
陰公
瘦又唔係瘦過人
仲要無波
佢每次揀都會揀followers多過佢嘅
借人地人氣 但好難估
想知多啲
但呢條女幾靚,又有身材
根本就係第二個bbg
不過佢仲衰 串柒柒咁 啲嘢又貴
我都做過水魚講下自己嗰陣嘅濕鳩心態先

因為嗰次見到件衫好靚,又成日睇佢啲story見到好多人搶,就怕好快無晒怕後悔無買,所以就好快買咗
我買嗰陣係$399,點知過咗一兩個星期其他ig shop賣$199
所以奉勸大家 就算喺BBG見到自己鍾意嘅嘢點都忍住唔好買!因為其他ig shop好快就會有!仲要平好多!
Bbg講bbs比海關捉同埋偷野
一直扮弱者比人蝦
但後尾比人發現佢係自編自導自演
因為自己仲cap埋自己個假ac上去bbgshophk既story
最後可能太柒自己完左件事 無再講人

Moremore
岩岩先follow唔知野

好多人都share自己心態出黎
歸納左兩點
1)扮有現貨,啲客想即要就入左數比錢。點知原來係要訂既
2) 扮好多人搶貨,製造而家唔買就無得買既感覺
不得不承認佢係幾成功
補充返最近自己dm自己話要200枝搓手液

[發災難財]bbgshophk賣2000枝酒精搓手液
https://lih.kg/1848034
同埋佢比其他ig shop早少少出新貨
大家都唔知其他地方有冇得買
不過早排kindle_bar fbable同cure_spaces都貼住佢尾出新貨
BBG一出無耐佢哋就會跟住上,又平好多
「香港加油麻雀」係咪人血饅頭?
https://lih.kg/2022865
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞