BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
有時見到真係覺得好悲哀
點解仲有咁多on9仔俾人呃都唔知
人地自稱中大生 好威威架
啲人覺得佢係同路人
比人呃咗都唔知
大把真黃店 賣同類貨 價錢合理
使撚幫襯佢咩
一早就睇唔順眼呢間野個店主好撚樣衰
Undercover tee賣1200 官網先6xx
好多中學生唔知呢
成日見到啲人落單 盲搶好傻仔
我無幫襯過 唔會幫襯
樣衰其次
人品 性格 營商手法 先係重點
唔食水深點樣租大屋 買名牌 仲要坐business
即係點呢個?冇睇過呢個post
推爆佢
仆你個街 偽黃
美咩國 支那掏寶就有佢份
佢之前成日去日本入貨
會標明>>日本同事買貨 入貨
但同事嘅定義係有受你薪
明明就係人地鋪頭嘅員工
點解可以寫到係自己員工
BBG 係日本有分店?
如果你話 係有個人係日本幫佢入貨嘅 我覺得係同事
但 明明就係鋪頭嘅staff 扮咩日本同事?
推爆佢
六萬幾followers又唔係咁易做到,佢都算本事。如果係特別貴過人都仲企到响度
呢排有條水著女做佢model又幾索架喎
佢肯落本請model,又出外景影相,我諗d人都係buy佢呢樣掛,我自己就唔買既,但齋睇既真係覺得d相影得幾靚
大話西遊
bbg bbs事件

係咪成個post都係偷圖唔想浪費左自己d心機
偷完留言個台仔一次 俾人投訴 del完
再出呢個新post 再偷同一張相
又俾個台仔捉到 就hide左post
過兩日依家又放番出黎
仲要賤到block埋另一個原圖主 (即係呢張相)
真係好撚仆街
岩啊 ,死藍絲店
個店主仲要覺得自己好靚
垃圾
收皮啦打手
都靚
人妖黎講
打咩手姐,咁你解釋點解有六萬followers先。有時睇野中立d好。
我都係好眼紅佢搵咁多錢,都係覺得明明大家都上網買到既野經佢手就可以賺到3,4倍。一定有原因架嘛,點解有咁多儍仔去買,大家理性討論下唔得咩
理性討論一下
嘉城個時 chin chin幫佢宣傳bbw 蠟燭 彈起咗
由賣淘寶貨 bbw 美國泰國零食之後開始賣衫
多咗人識 就用mad couple kitling佢地 chin chin人氣
見chin chin係bbs bbg事件再幫佢拍上身圖宣傳
借人上位之後 我見佢就無再follow chin chin
我只係見到一個反骨嘅人
chin chin仲follow緊bbg
點解會有6萬followers 原因係借人上位
攞完人地啲人氣就唔要人地囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞