BBG都賺得好fat fat wo

1001 回覆
276 Like 15 Dislike
利申:我就唔會去買嘢嘅
佢自稱係黃,但一次都冇捐過錢去幫手足,佢個時都已經賺得多,同樣係黃嘅ig shop serco.storee都有捐。大家自己諗下囉
你話佢有啲貨係得佢個度有得買就冇得比較價錢,但有啲衫佢買得俾岀面貴100-200。不了
人哋黃到人大話要推國安法個陣呀,個story唔係話好多人落單就話有新貨,幾黃呀
宣傳微辣
宣傳自己嘅貨
宣傳自己嘅書卷味
宣傳自己日日都crazy order busy day
美麗自己ig都隻字不提國安法
日日都微辣 班傻仔客同水魚幾時識醒呀
件件貨都賣貴幾百 又要黃又唔為香港出份力
唔好話捐錢呀 連遊行都未見影呀
之前見過真人,夜晚佢鋪頭個區有活動,見佢好似影咗張相,之後佢拖住條仔,走都走唔切
唉 原來我高估左美麗會睇3頁
原來係睇書背頁既簡介咋
其實搞抽獎係咪要申請架?
Ig shop可以咁樣搞
利申:真係唔知
下次會抽到lokyii, kaka, siksik
小學讀差班無乜野既
而家都變左中大生, bbgshophk founder啦
成功人士黎架啦
竟然同serco比
可能美麗捐左無po上網姐 美麗為人低調
應該係每月既21號啦
佢成日repo文宣之後又繼續旅行繼續搵
手足搵命搏 佢就搏命搵
呢排mon post 比人話得多平行時空
就醒水左 識得靜一日囉
屌食水咁深 去親入貨都坐business 條女未剪陰之前都唔出樣 一剪完就自覺好靚成日出鏡
有無打算推到佢收皮
偽黃攞光環 偷圖扮有貨 自編自導 食水深呃妹妹錢
其實同啲最近上熱門既仆街kol真係無咩分別
打算啊
每日都推緊
擺上痴線西
佢不嬲都覺得自己靚架
好撚似人妖 身型都似
其實要 無申請唔可以公開抽獎過程
所以佢又錯唔哂
但係下下抽中d多followers嘅 你懂的
又有人免費宣傳
一舉兩得
推到佢收皮
搞抽獎犯法架
美麗一個月搞一次喎
IG Shop賣野唔偷圖係咪會死架?
https://lih.kg/2054441

又有人講bbg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞