Mazda車主揮手區(9)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
A200 連option 唔止呢個價
之前A200 連AMG 都係三十頭

而家唔知仲有冇
08 Mazda 6 二代 會唔會好多野整
諗住買部黎做下假日車
全新車?
好似冇咗200,得220
想出部2015既m2都冇咩盤揀
Mazda 10萬到既suv係咪都係得cx5?
有冇師兄有咩評價
本身mazda2 市面好少貨
28car暫時好似都係得5-6架
舊CX-5 幾樣衰下對比返現時mazda
13年馬3 想換車機有冇咩推薦 原廠嘅藍芽好易斷
我第一部車都係買08年mazda6 有分2.0同2.5版
我果時買咗2.0
揸落係夠力嘅
其實十幾年車真係好睇上手點揸法同有無保養
(我架08年gh啲皮座仲新淨過依家14年gj)
所以最好都係上架驗
我果時揸咗成年淨係換過一次偈油就賣翻出去
但對比起3代(gj)我依家揸緊
GJ後座起碼閣GH 2個拳頭位
13、14年車10萬蚊左右都有部
所以睇你係諗住攞黎操車同埋會唔會車屋企人
Thx 巴打
我見08年 二代 好多盤都要40k
三代見100k都有
攪到我都想買三代 計返玩幾年賣出去個價 應該唔係貴好多 不過我屋企得露天停車場 唔捨得買咁靚
我都係泊露天
我上年買2代 2000cc版 $25000
見2500cc都係3萬左右
跟住有期好似無乜盤 估唔到升值
不過係有唔少p牌或者想操車嘅
除咗豐田 jazz之外 都會選擇下mazda 3/6
我見6/7月都係3萬內有找 同自己想買就升
再慢慢睇先 反正唔急
呢個真
未有2017款既CX5時覺得舊cx5都幾靚
但出咗新款之後發覺舊款柒10倍
有部08年mazda3放,
有意tg https://t.me/usernameonte
10萬買到嘅suv款算唔錯
差唔多價位嘅都仲可以買到差唔多年份嘅X1 RAV4 XV

我會揀XV
CVT
部車車門成日鎖唔到
鎖到又sensor 成日有問題
有無車房介紹整車門
今日去左睇mazda 3
隻水泥灰好靚仔
個interior 真係幾有驚喜 又坐得舒服
High 版skyactiv g 23萬真係好吸引
仲話可以12月拎車

過幾日睇埋a220 再睇下點先
Hi版夠玩
但個i activesense 係精粹嚟
個籠真係歐洲車質素
23萬車加六萬差太遠
同埋想問 blind spot monitoring 係i plus 版先有定兩部都有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞