Mazda車主揮手區(9)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike

好似係裝一次apk 就search到同更新到, 唔知點解。
我係用香港market
我有更新會見到
但就咁search就唔得
我老公米8 佢揸車
見佢都有d迫 後座應該會好d
今日經過二手車行試左坐一陣mazda 2 , 後座好豪華但真係好迫
可能我人矮又覺得ok老公米8佢又冇投訴
我地比較完polo m2 fiesta都係揀左m2
知jazz空間最好 但一撞就散都係唔敢買

利申唔識
P牌仔 唔係好熟mazda但覺得幾靚
二手mazda3 deluxe
Carousell見約十萬
巴打覺得呢架岩唔岩新手
你喺 Mazda 區問,實啱㗎

馬三唔大架但載人都可以,新手當練下手都唔錯。
純粹覺得佢靚仔過hatchback
唔該曬巴打
mazda2 坦克車
點解你老公駕駛位都迫後座會好d? 佢貼住軚盤渣車?
有無師兄知道換BL倒後摺鏡摩打幾錢度?而家其中一邊個摩打長轉,唔識自己摺埋
thanks
佢膝頭真係差唔多掂到軚盤 已經較盡
好癲點解會鍾意屈住黎渣
不過較前左都無用後坐始終都細米8坐後面真係for坐
2013 Mazda 6 2.5 Station Wagon
最後左放棄柴油版 雖然揸落好爽皮
好多車房都唔撚整 返廠整好似8xx蚊一邊?仲要好似等零件運返黎

所以最後好多人都冇整
有冇人揸舊馬 3 2004 年腳車?
之前點火 coil 燒左, 車頭冇哂力, 換完後正常, 後來著 engine 燈出
P0351 P0352 P0353 P0354 code, 似係話4支 coil 有問題
雖然可以用 reset 的, 但每次開車都會著 code

如果開唔 reset 的會冇左以上 code, 變左一個 P0610, 好似係講緊 PCM 有問題

我 reset 多次後再試過抆走車頭粒 PCM fuse, 佢會變左 P2507, 好似都係講緊 PCM 有問題

其實係佢個行車電腦傻左定點?
我揸落冇咩問題有氣有力, 又唔係特別食油, 都係 $1.4/km
Wagon 都正呀,夠唒靚仔
有無MAZDA 3 HATCHBACK 車主
mazda 8 🙋‍♂️
Mazda 6電油做家庭車好唔好
我都係揸04年舊馬3
留名學野
正野
我揸CX9
如果之間有6座 我都會prefer 6座
用緊
屋企人坐得舒服冇投訴
巴打揸緊咩年份
不過柴油版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞