李慧琼:周五將根據議事規則召開兩個內務委員會!

367 回覆
19 Like 170 Dislike
余若海同孫靖乾
余若海兩老泉下有知希望早日拉埋條仆街仔落去就岩
唔走都應該冇影響 當趕走左佢地 就算佢地唔走 名義上佢地已經離開左 冇投票既權利 但當然 要有合理理由先可以趕走
其實想過國歌法同其他惡法, 所以咁撚急, 因為兩辦要佢哋建制閪做嘢, 否則佢哋自己生命有危險
為做主席多少少人工就出賣中國,好嬲好嬲
上次班柒頭咁搞嘅時候好似就係舊年
佢家姐係余若薇
咪講左你退選既個主持位即刻俾返你做囉
如果立法會D 法律顧問做左咁多年都仲唔熟D 議扎規則一早就應該解散左佢
依家求其搵D 所以資深大律師講幾句就話佢地一定岩
咁點解仲要法庭, 點解仲要打官司?
你班仆街直接講一国一制就搞撚掂啦,做咁多小動作把撚呀
夾硬黎咁駛乜選?以後都唔選佢咪可以永續主席
佢一直有權主持會議,但都唔理。已經犯咗公職人員行為失當,理應DQ。
屌你老母聽個余若海講,自己立法會法律顧問唔啱聽就出去聽,係咪痴撚線
一年前第一次睇 真係覺得幾震撼
立法同埋司法互相干預
世界第一
上年涂謹申係主席,可以隨時決定開會時間,喺邊間房開會等等...

今年郭榮鏗只係副主席 無權決定開會時間
History's repeating itself yet again!
司法67咪又係正苦D人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞