「多圖」被騙!無良補習中介呃導師

436 回覆
344 Like 6 Dislike
得一個受害者搵我,好難有咩行動

佢唔理我

佢唔理我

比條link佢睇下

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢有追post

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢有追post

你問下咁宜家退左錢未

Btw 咁大個人仲成個小學雞咁講野

話緊你呀補習中介食屎狗,屌你老母呀

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢有追post

你問下咁宜家退左錢未

呢位巴打可以tg 我 @hiauty

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢有追post

你問下咁宜家退左錢未

呢位巴打可以tg 我 @hiauty

Hottutor真係好撚伏
家長話七月先開始補佢要我六月就入錢比佢 仲要兩個星期既堂比晒佢 個到都成$1200
有錢我就唔洗搵補習啦on99

佢唔理我

比條link佢睇下

不如一齊send

佢有追post

你問下咁宜家退左錢未

呢間野講野好撚小學雞,請啲人一係讀唔成書一係中學生
推到Hot Tutor收皮
中介食屎狗,我屌你老母
Hottutor真係好撚伏
家長話七月先開始補佢要我六月就入錢比佢 仲要兩個星期既堂比晒佢 個到都成$1200
有錢我就唔洗搵補習啦on99

屌呢句啱 佢預咗個嗰導師都好撚有米 未收錢就比定兩星期中介費比佢 其他中介係完2星期先比錢 呢間野真係唔撚再接佢補習
推到佢收皮啦屌 唔撚係推上黎佢會退錢?
仲有,如果你想玩鳩佢可以去信匯豐同中銀,個戶口名應該係私人戶口,但佢用作商業用途

明白,等我呢幾日打封信先

可以send 埋whatsapp 啲cap圖,
私人戶口作商業用途就算銀行唔凍結佢戶口都應該會搞倒佢

星期二翻工 八卦下個户口先
Lm
推到佢收皮啦屌 唔撚係推上黎佢會退錢?

咪就係
岩岩先得閒上水,sorry
今日中介終於肯揾我,跟住話自己放左假,又話4月11 send過email比我,問我拎戶口
但事實上我冇收到,相信係系統問題,令到個email send唔出(唔太熟悉電子野),而我亦都係4月14先收到,上幾頁有圖。
跟住佢就發哂癲話係我問題,但事實係我收唔到email,亦問過職員有冇向家長確認,但冇任何回覆。有最方便、快速、常用既渠道去溝通,反而用email,結果我收唔到email就怪返我轉頭。
上面呢點都算,科技問題。之後不停話公開我同職員對話,包括公開本人電話號碼等,係度嚇人。

暫時我就覆左銀行戶口,佢話要按規矩,40日後退,我就睇下佢會唔會真係退。

好撚on9個職員
HOT TUTOR你睇到就啱,你啱啱講嗰啲已經構成要脅隨時報得警
仲有你唔係諗住你post返樓主電話我地就會公審返佢呀嘛用下腦啦到時睇下邊個慘啲
屌咁撚串既中介都有,仲要無腦
抵你做極都咁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞