「多圖」被騙!無良補習中介呃導師

436 回覆
344 Like 6 Dislike
屌咁撚串既中介都有,仲要無腦
抵你做極都咁柒

我都唔明,就算比人起底,我都係唔會有咩直接損失,大不了冇補習。
但佢地就唔同,利用中介服務收集客人資料,再故意公開,點睇都係犯法啦
嘩hot tutor 呢間野十年前我仲係學生已經係度...估唔到佢地執,不過真係唔好比佢所謂律師信大到,根本唔會咁樣哂時間追你幾百蚊。其實呢d agent可以出古惑同家長做交易佢都吹你唔漲。
嘩hot tutor 呢間野十年前我仲係學生已經係度...估唔到佢地執,不過真係唔好比佢所謂律師信大到,根本唔會咁樣哂時間追你幾百蚊。其實呢d agent可以出古惑同家長做交易佢都吹你唔漲。
你已正評了這討論
關我撚事咩

而家有人用支槍指撚住你條撚樣個頭叫你睇?
咪俾錢中介
Hottutor 算罷啦
當d "導師" member係咩啊?
完全無交代 下下要人親身係咁追問
唔推真係對唔住自己

好撚on9個職員

成隻小學雞咁

係啊, 講緊你啊垃圾中介狗
Hot Tutor 真係食屎大
Year 1果陣都中過伏
明明補左一堂就比家長cut 係都要我比全數
仲send sms 恐嚇我 話唔比錢就告我 果陣年少無知比佢大到
繼續推
幫推
其實爆左樓主電話出嚟有咩意思

好心中介狗咪咁on9啦

Between中介個網有冇條款講明話40日後先退?有乜撚野可能要等咁耐

仲有呀,中介狗你等比銀行凍結你户口啦,小弟已經同左係匯豐做野嘅朋友講
其實爆左樓主電話出嚟有咩意思

好心中介狗咪咁on9啦

Between中介個網有冇條款講明話40日後先退?有乜撚野可能要等咁耐

仲有呀,中介狗你等比銀行凍結你户口啦,小弟已經同左係匯豐做野嘅朋友講

十卜

宜家啲人真係好惡
咁樣威脅人居然仲敢打字畀人cap圖
hottutor,如果你係打電話講嘅,都仲可以話啲人屈你恐嚇呀......宜家咁樣cap晒圖,你話點兜好?
想問下大神巴打宜家收到倒幾多人嘅投訴?
各位巴絲,其實補習中介呢種行業出現左咁多年都重未執粒,因為佢地係無本生利,求其開個網出幾個post就當有好多學生,好多導師,當中有幾多係真?

所以,各位讀緊大專嘅同學,真係咪再比個人資料呢班柒頭中介!
俾呢間中介呃過

好撚on9個職員

垃圾中介 話你呀 屌你老母
好撚憎d垃圾中介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞