「多圖」被騙!無良補習中介呃導師

436 回覆
344 Like 6 Dislike
呢間仆街之前都有人開過Post屌佢

https://lihkg.com/thread/127310/page/1

仲有另一個post搵唔返, 都係話佢間野同一手段 (要求家長取消之後食中介費)

有好多巴打都有留言

俾啲火

俾啲火

掙扎
巴打我用緊一間幾有良心,d人都幾friendly, 有興趣可以tg講

可唔可以介紹下

求介紹

俾啲火

掙扎

唔好推
搵左兩個朋友幫手whatsapp個垃圾中介
但都係冇回覆
電話長期冇人聽
究竟點先追到佢還錢
但都係冇回覆
電話長期冇人聽
究竟點先追到佢還錢

我搵咗個中同幫我瘋狂轟炸佢, 第二日佢就回咗水
但都係冇回覆
電話長期冇人聽
究竟點先追到佢還錢

我搵咗個中同幫我瘋狂轟炸佢, 第二日佢就回咗水

轟炸佢都冇用
但都係冇回覆
電話長期冇人聽
究竟點先追到佢還錢

佢好似唔似一個電話架嘛, 炸晒佢幾個電話no. , 有公司電話就狂打過去
雖然佢係仆街,不過你又係蠢,佢要同家長確認打個電話得啦,洗鬼入左錢俾佢先,就算係入都係入$75俾佢,中介費係補左先要俾,補得一堂點會要俾哂全部先
push
雖然佢係仆街,不過你又係蠢,佢要同家長確認打個電話得啦,洗鬼入左錢俾佢先,就算係入都係入$75俾佢,中介費係補左先要俾,補得一堂點會要俾哂全部先

間仆街成日拎法律黎大鳩人

On99
關我撚事咩

你呢d on9真係好撚煩 成日一句 關我撚事 撻過黎 比人呃左提醒其他人都得掛?
照返你咁講 呢件事唔關你事又關我地撚事咩?

間仆街成日拎法律黎大鳩人

On99

屌 好撚仆街 乜野律師樓呀屌
見我地大學生就哈哈霸霸
之前有間佢話叫我入數先 之後我梗係唔啦話唔接
竟然話收我取消費 我梗係屌爆佢老母啦
仲大我法庭見 過左半年 無事發生
幾舊水,如果得一個好難上報搞大

除非可以集合若干受害人提供證據

變成一個議題/風氣而唔係單一事件

咁我就可以同記者朋友勘下

相關人士可集合inbox我報料:

https://www.facebook.com/hugegod/

再睇餸食飯夾下有咩可以做

間野仲會成日凌晨揾導師
間中介終於聯絡我、話放左兩日假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞