召集最近in左社區幹事嘅巴絲

219 回覆
4 Like 0 Dislike
TCO 係好嘢黎
前後做咗4-5年
有1-2年 讀大學 住宿舍 所有生活費都黎自TCO
當年至少每個月都over 150個鐘頭

總之係開心嘅

我今年4月入職 岩岩個5月份返到賺左7000蚊
呢份工只要你係office出現多d班公務員記得你 d job就會長做長有

當年無1個月少過$8000
Under 418, 有3星期每日朝9晚6 再加7-10

咁chur

返到咁多
我果度個個都係一星期返一日
頂盡兩日
TCO 係好嘢黎
前後做咗4-5年
有1-2年 讀大學 住宿舍 所有生活費都黎自TCO
當年至少每個月都over 150個鐘頭

總之係開心嘅

我今年4月入職 岩岩個5月份返到賺左7000蚊
呢份工只要你係office出現多d班公務員記得你 d job就會長做長有

當年無1個月少過$8000
Under 418, 有3星期每日朝9晚6 再加7-10

咁chur

Office + MAC
仲未計weekend DC function .. DC trip
同埋巡區.. MAC visit
有人有offer通知返工未?
觀塘六月尾in左未有offer
深水埗6月頭俾offer我
上一輪簽約我唔得閒
黎緊星期五去簽
觀塘六月尾in左未有offer

邊有咁快 起碼2個幾月先有offer

我都係6月尾in,不過係油尖旺,果陣問過in我果個人,佢話要6-8星期先會通知請唔請
6月in到依家都未有通知
是咪已完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞