召集最近in左社區幹事嘅巴絲

219 回覆
4 Like 0 Dislike
深水埗快d 請我啦

絲打岩岩in左?

做緊,有咩想問?

佢今次請幾多人
現職深水埗tco留名

呢份工幾岩啲大學生大專生,唔錯的

可唔可以透露下你同事多數學生定在職人士
係咪正正常常 學生就會請

佢有機會考你速成/倉頡解碼
其實面試就好簡單,問下你啲自身問題咁姐,正正常常就收你,因為都等人用既

同事就學生居多,不過都有幾位前輩既

點解我in個陣問埋政治題
打中文好慢做唔做到
打中文好慢做唔做到

前排入左灣仔個區,成三個月先返得一次工

做緊PT一年,$52.5幾爽。

想問啲野難唔難pick up,下個星期就簽約啦 好緊張

希望兩個月後都有offer

但office電話打唔打到長途 好驚到時唔係香港
之前報過灣仔,見完之後成四個月先有offer

有offer果時已經返緊另一份工
避寒/暑中心助理表示冇工開 應該要等到5月先有工開
但夜更好撚正,成$70/H,冇野做 ,仲要由17:00開始已經當夜更

返過一日,完全冇野做,同助理社區幹事啲呀姐吹水,玩手機,做功課咁又搵差唔多八百蚊一日(12個鐘)
屌冇回音 2月apply

唔難,同事一般好好

利申:我講緊我果區

我個陣等左4個月先有offer office電話一定打唔到長途 唔洗諗
基本上都係分bm 同 活動 個別區好似有dm
坐board in你個班人如果揀左你基本上之後都係跟佢地做野

我個陣等左4個月先有offer office電話一定打唔到長途 唔洗諗
坐board in你個班人如果揀左你基本上之後都係跟佢地做野

咁就好啦 in我果班人好nice 架

我in深水埗都係
但中間男仔好似成個人都好攰

我in深水埗都係

放心啦,ssp果幾個老細都好好人,啲同事都唔錯既,如果入到,有幸既打個招呼
深水埗係咪要睇哂成個深水埗

入面仲有冇分office

我in深水埗都係

放心啦,ssp果幾個老細都好好人,啲同事都唔錯既,如果入到,有幸既打個招呼

希望會請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞