召集最近in左社區幹事嘅巴絲

219 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人做過東區?
依家淨係見到東區請人
呢份工係咪有得揀幾時返工
黎緊返intern驚無咩時間

依家仲有無得申請?

5月5號前截
準備apply

觀塘都請緊

觀塘TCO 區議會之外都好做 好多工返
我朋友之前做觀塘區議會TCO話無咩工返
利申做左觀塘區TCO 3 4年
有無沙田tco 佢地話咩咩黎緊會有chok墨魚event 乜野黎

叫你去Chok?定舉辦呢個活動

好似係民政同事自己搞 想睇下其他區民政係咪都有咁既習俗

咁溫馨 我都想有呢啲嘢玩
有無人做過東區?
依家淨係見到東區請人
呢份工係咪有得揀幾時返工
黎緊返intern驚無咩時間

依家仲有無得申請?

5月5號前截
準備apply

觀塘都請緊

觀塘TCO 區議會之外都好做 好多工返
我朋友之前做觀塘區議會TCO話無咩工返
利申做左觀塘區TCO 3 4年

其他區有無搞
想問下如果返工時間報得少或者唔多

係咪好小機會請 ?

同Team既好少機會,通常一人一更。
除左去開MAC/層代表就有機會見佢地。

好多返MAC嘅都做緊full-time唔返office

得果150蚊 佢地本身做full time真係唔話得

我有問過 佢地話返到屋企都無野做無錢收,食飯又要錢,不如返多幾個鐘幫補下

有150蚊咪好
個老細最狗就係開1個鐘會就計你1個鐘 車錢都蝕埋

Mac好處係返一個鐘都計你三個鐘人工
缺點就係工作性質好厭惡

如果MAC三粒鐘都無搵鬼返 同埋睇你做邊幢,有啲撞正多麻煩友真係要做兩粒幾鐘...

填鐘三個鐘,快既試過半個鐘走人。
不過鐘意返MAC多D,密食,好過返一日十個鐘個D戶外活動。

做半個鐘寫3個鐘..
其實你地知唔知咁係呃鐘 坐得監
你地做都算 講埋出黎係想點...
可唔可以醒少少啊tco...

我有問過 佢地話返到屋企都無野做無錢收,食飯又要錢,不如返多幾個鐘幫補下

有150蚊咪好

缺點就係工作性質好厭惡

如果MAC三粒鐘都無搵鬼返 同埋睇你做邊幢,有啲撞正多麻煩友真係要做兩粒幾鐘...

做半個鐘寫3個鐘..

想問下如果返工時間報得少或者唔多

係咪好小機會請 ?

梗係報日日都返得啦 反正請左你再自己報更既

我都報左ok多 但面試官問你仲係學生學校仲有parttime 兼唔兼顧到

有150蚊咪好

缺點就係工作性質好厭惡

做半個鐘寫3個鐘..

其他就話呃鐘啫,MAC一向都固定3粒鐘,你快做完係你本事,做耐咗亦無補水,好公平
推下先

有150蚊咪好

缺點就係工作性質好厭惡

做半個鐘寫3個鐘..

其他就話呃鐘啫,MAC一向都固定3粒鐘,你快做完係你本事,做耐咗亦無補水,好公平

推下先

前幾日收到佢個覆函 等我仲以為咁快有得in
推下先

咩信?
Btw巴打申請邊區
深水埗區等緊電話
四月頭見
推下先

咩信?
Btw巴打申請邊區
深水埗區等緊電話
四月頭見

封信係話收到我申請
part time 難唔難入職?
part time 難唔難入職?

hi巴打
佢個post應該寫到明請part time
番學做到番工 都係番MAC

有150蚊咪好

缺點就係工作性質好厭惡

做半個鐘寫3個鐘..

仆你個街我個區cut到得返2.5鐘
搵鬼做咩
推下先

咩信?
Btw巴打申請邊區
深水埗區等緊電話
四月頭見

封信係話收到我申請

我個陣直接打電話約冇寄到信
應該唔同區
近日見到網上油尖旺有空缺 好唔好做架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞