召集最近in左社區幹事嘅巴絲

219 回覆
4 Like 0 Dislike
想知係唔係簽約果日就會知自己係咩team 定又要等返一頭半個月先開得工

各處鄉村各處例
簽約果陣上司會落一落去睇,隔離左右將會係你既同事
如果多人一齊簽,代表好快有工返
深水埗係咪要睇哂成個深水埗

入面仲有冇分office

深水埗區包括深水埗、長沙灣、石硤尾、荔枝角、美孚,所以都幾大

到時入到去會跟返唔同區既老細,佢地會有野安排你做,包括文書野,搞活動,開會,外出工作等等
而家做緊另一區嘅TCO , 返工好輕鬆

可能同區

可能同區

唔好相認
跟住個閪老細真係慘過食兩舊屎
利申其他區 做左1年
求元朗
今日第一日返工 啲人唔比野我做 由我on99坐足咁多個鐘

好正常 有冇得上網先
啱啱報咗觀塘
追一追post 一等要等兩個月先有interview
暑假想返多啲儲吓銀玩
好彩仲有份酒店Reservation part time 頂住
啱啱報咗觀塘
暑假想返多啲儲吓銀玩
好彩仲有份酒店Reservation part time 頂住

我聽人講有個等咗成年先有offer....
係咪真係咁癲
啱啱報咗觀塘
暑假想返多啲儲吓銀玩

係咪真係咁癲

第一批能者好快返工,
之後要等有人走先會叫你返,
超過半年先有人叫返工就自己知自己事啦
啱啱報咗觀塘
暑假想返多啲儲吓銀玩

係咪真係咁癲

第一批能者好快返工,

巴打係白紙一張走去in 定點?
啱啱報咗觀塘
暑假想返多啲儲吓銀玩

係咪真係咁癲

第一批能者好快返工,

做緊,之前未做過政府部門,最重要係Interview
你報左觀塘?
啱啱報咗觀塘
暑假想返多啲儲吓銀玩

係咪真係咁癲

第一批能者好快返工,

做緊,之前未做過政府部門,最重要係Interview
你報左觀塘?

係呀
TCO老鬼留名
有無灣仔既朋友
TCO老鬼留名

第一日返工 無人理我 鳩坐幾個鐘係唔係正常 真係悶到我發癲

好好珍惜頭一星期蜜月期,盡可能識多幾個同事,因為呢一年都係同佢地一齊
TCO老鬼留名

第一日返工 無人理我 鳩坐幾個鐘係唔係正常 真係悶到我發癲

好好珍惜頭一星期蜜月期,盡可能識多幾個同事,因為呢一年都係同佢地一齊

我都想識 但係 係全部人各有各做 唔傾計咁 點識 無野做又叫我返去鳩坐

最直接就係問叫你返果個呀頭有咩要幫手 , 如果有位俾你坐咪執下張檯先

其實俾你返去鳩坐都好過直情唔叫人返好多時班正職成日唔叫TCO返 , 最後班TCO見日日無工返都唔再留時間俾份工 , 即係請完人都無人用

同埋我係另一個post都有講 , 返office係增加工作機會最好嘅一個方法 , 因為可以俾唔同呀頭知道你嘅存在
早幾年做過油尖旺DM team
成日同個ACO落街影完相食埋個tea先返office
Hea到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞