召集最近in左社區幹事嘅巴絲

219 回覆
4 Like 0 Dislike
近日見到網上油尖旺有空缺 好唔好做架

唔建議
上面有巴打話收到覆函係幾時收到
我四月尾報觀塘仲未有消息

唔建議

點解
上面有巴打話收到覆函係幾時收到
我四月尾報觀塘仲未有消息

我5月4寄 5月5號佢deadline
然後8號就收到覆函
收到信話6月頭interview
有無人報左西灣河?
收到信話6月頭interview
有無人報左西灣河?

你係咪報東區?

唔建議

點解

做過油尖旺DM team TCO
好多project但TCO好少野做
但已經係幾年前,啲EO同ACO都可能換曬
BM就似多野做啲忙啲
東區今日收到信interview
推到有offer的一日為止😭
知唔知interview 會問咩
過來人留名,返九龍舊區
做過中西區 19到不得了 上年8月見 11月先打黎叫我返
返到去都無野做 一開頭佢見我三大 就話其實做TCO好有意義咩咩77
幫佢譯過一兩份文件幫手整下地圖 對下文件 返左兩三次就無返 佢都無搵我 岩岩有offer 辭埋職
總結 要開飯真係唔好靠呢份19工
TCO 係好嘢黎
前後做咗4-5年
有1-2年 讀大學 住宿舍 所有生活費都黎自TCO
當年至少每個月都over 150個鐘頭

總之係開心嘅
TCO 係好嘢黎
前後做咗4-5年
有1-2年 讀大學 住宿舍 所有生活費都黎自TCO
當年至少每個月都over 150個鐘頭

總之係開心嘅

我今年4月入職 岩岩個5月份返到賺左7000蚊
呢份工只要你係office出現多d班公務員記得你 d job就會長做長有

當年無1個月少過$8000
Under 418, 有3星期每日朝9晚6 再加7-10
之前in過俾左offer我,不過我reject左,同埋之後有frd做左,從佢口中得知份工好西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞