水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
又分化屌
水門大台圈
subversion嘅效果
大佬呀唔該唔好扮假膠啦,見你個名仲多過見我老豆老母啦
btw 只係近排咁多內鬥po有啲心灰意冷
應該搞返個支持22條立法運動
https://lih.kg/1970619

林鄭:22條只是憲制性條文,並無要求本地立法
https://lih.kg/1970831
上吓twitter睇吓戇尻野順便打吓戰線轉換吓心情啦
Fucking well said
一開始係抗暴政先會成為同路人
但事實係有唔同的政治光譜同價值觀

好似肥蛙咁 有圖的 就討論到啫
現家唔開名 冇詳情 點討論落去?
開到名有詳情
一齊屌泛民有咩所謂
唔通因爲你fb出個post就盲反或盲撐咩

其實班人有冇諗過調解下
之前程班長又係雙方各有各講
明明一開始溝通好就可以減少大部分的誤會

我諗如果有人整個黃店鬧交系列
首先講番間事出黎
再訪問曬兩邊黃店
再等觀眾決定撐邊面
應該好多人睇
屌咪撚分化啦
不分化 不批鬥
水門開始煩
一日屌幾十條友
諗起國難條友
泛民就算做show又有咩問題?
俾人唱偽黃就一定係泛民搞你?
成班熱青城見到泛民就唔理三七廿一屌咗先真係好撚肉酸
水門雞又出post
得罪講句

水門個老細點解成日有呢d事 發生??

感覺有點中二

呢d野一定要擺出黎講?
你班垃圾有資格講毋忘721?
黃店老闆就可以吹雞搵人打人?
我好人一生平安,我檔野夠硬淨抺黑唔到偽黃,你就郁手郁腳?
呢個世界一定要支持政黨?
叫班門口狗出黎解釋下啦,乜柒野唔分化?
我地係Nathan rd比人用車撞,震撼彈係身後爆,差d一晚滅團你班柒頭係FB update緊嬲嬲status炸
割蓆同屌你老母係咪應該我同你地講?

#時序
3月21
下午黃店賣口罩活動阿玉老闆帶陳淑莊落黎合照派卡片。我拒絕
晚上因阿玉老闆誤傳手足確診發爛,並直指水門雞扮大佬唔比面
3月22凌晨
0200 水門雞,忠輝,雞煲棧被淋紅油
0245 一眾老闆係水門雞門口聚集視察情況
0250 阿玉老闆先行離開,話返鋪拎天拿水幫手清理
0300阿玉老闆致電其他在場人士走,轉頭會有人搵Anton(水門老闆)
0310 阿玉老闆再次致電其他人離開水門雞,去忠輝幫手抺鐵閘
0315 水門老闆離開
0320 白衣人手持高爾夫球棍出現

#班柒頭話阿玉講下笑姐
#白衣人唔關阿玉事
#我唔撐泛民又關阿玉事?
#網上和理非你仲要返工同供樓就死撚開啦
#今次搞我唔到
#下次佢搞9間細鋪點算?
#係咪直接含淚執柒左佢
#知唔知有幾多黃店老闆唔出聲係怕撚左佢

後記,阿玉老闆向元朗文宣代表表示 大聲哥哥 - 豪Dee
#我同陳淑莊好熟
#可唔可以介紹比其他黃店老闆認識

大家一直比緊機會你,你唔收手我就出手。
你成鳩日話自己唔識marketing, 只係憑良心做人。咁你就要感受下我既Marketing力量喇

#良心?
#黃?
#你邊撚到黃呀?
#條底褲呀?
水門幾撚威!連中出羊子都撐佢!

水門話自己一個月唔出聲就係為左搵證據

搵到CCTV嘅白衣人未?

又搵到白衣人同公文黨嘅關係未?

兩句whatsapp 圖,冇前冇後冇人名

是但一個人打都打到啦

水門啲雞粉推論:
1. 水門話阿玉識白衣人
2. 阿玉係公民黨嘅人,所以公民黨識個白衣人
3. 721係白衣人打市民
4. 721係泛民安排白衣人打市民

我地屌何君妖都起碼有人影到佢同白衣人握手呀...
雞粉智撚障

水門煩撚到仆街
水門話依家叫人黎搵屌佢嘅連登仔係咪真架?

水門有冇同你哋講?你哋小心啊😭

英咩雄
根本成班烏合之眾
你冇大台就冇孫中山

呢啲所謂黃店根本成班都係自己啲嘢難食到就嚟執笠,走去痴黃色經濟圈
有冇人真係因為佢哋啲嘢好食出名去食?
連自己本業都做得唔好嘅人點會有出色
搞政治?講笑咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞