水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
選舉近了,梗係整返隻鬼出黎分化下大家互相打擊
唔屌下泛民容乜易9月非建制35+架?
到時689 黑警 林鄭呢d 咪俾人清算?
其實佢一日唔開名就唔好亂咁咬定係邊個
用都唔用你就收皮啦
返去用gogovan啦自由經濟學乜撚野人講用黃app?
有政治取態去消費就一早唔撚跟係睇性價比行事
由頭到尾都係得水門雞屌人,d熱狗格湧哂上黎
佢依家講到咁唔算反面咩?
打一大篇野等人尻估
你唔開名係到單打冇問題啊 咪引到依家咁囉
你開名拎埋證據 起碼有說服力先啦
一係就唔好開post係到呻
但睇啲語氣都知水門好唔鋸啦
既然都出左post 點解唔開埋名
仲要話咩講左就唔好玩
我真係想知咁樣有幾好玩
雖則講到口臭但真嘅
hocc=文化監暴=立場新聞
又唔計泛民系統?

你問邊個講泛民攻擊者=熱狗嘛,俾返個reference。

至於關於熱狗點搵美國打救,佢地當時用左唱美國旗上tweeter打國際線方法,你認唔認同就另一件事。你覺得無用可以入去tweeter戰線d post同佢地講聲
覺得有非建制35+就可以清算黑警麻煩你睇下而家區議會連批舊錢出黎做工程/停地區工程既權力都無

用行政手段架空你完全無視民意唔係第一次
建議你唔好抱咁大期望
諗定立會就算贏左都掌唔到權點玩好過
呢d就係分化撚最叻嘅手段,唔會開名,但會引導大家去估係邊個。
咁樣做唔需要負出污衊人嘅成本同時可以令其他人覺得自己真係有證據(咁事實當然係無啦, 如果有一早攞咗出黎)
其實當事人唔比任何update
我地可以點分析到佢真係炒作 定真係有單咁既野
最後都係止步於炒花生
其實你睇上面其他comment就已經見到個討論係點
簡單總結就係互屌 無成本點解唔屌左先
有D好D就淨係屌泛民(雖然未有任何證據指出係關泛民事)
如果你叫我選擇呢D互屌既炒花生式討論
我會prefer 全部清一色 不分化乜乜柒柒黎完左呢個討論
一來配合返當事人刪post 二來都避免左互相標籤
你睇龍門van同程班長單野結果係點
咪又係分開左兩班人互屌 邊到有討論
可唔可以以後一有呢類形嘅post就淨係覆
兄弟爬山各自努力
不分化
不割蓆
不篤灰
小學雞
成班又名偵探上身
真 唔需要期望
選唔選到有無35+根本都會繼續抗爭
配票冇問題
但一定要本土優先
無人無名無證據,咁佢出post黎做乜鳩
咁都count落飯民度?
即係只要唔同意熱狗嘅就係飯民系統?
睇黎我地都要整返個被泛粉苦主同聯

條twitter戰線係熱狗開架咩?
真心服得你緊要
首先我無指明邊個
二來如果真係有人搵黑社會搞同行咁緊要
係唔係應該開名? 咩野叫開左名唔好玩
真 佢成個怨婦咁 不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞