水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
立法會同區議會比??
區議會一直都係地區咨詢性質,無實權,但至少可以唔好俾保皇黨同港共做戲。但立法會係真係有實權,過到半數嘅話財政預算案就過唔到。想夾硬黎? OK, 咪同全世界講香港立法會被架空囉。
你個論據就等於「陳肇麒都攞唔到世界杯美斯點攞到」一樣
如果最後你個選區唔係配俾本土呢?
同意!既然大家同陣線 就一五一十講出黎。只憎單單打打。當中有誤會又唔知。那怕有人從中搞野
依個真 又唔出證據又唔開名話開左名唔好玩,成班怨婦咁
次次出post就自嘲被熱狗,一陣有人駁佢就話人黃衛兵
『OK, 咪同全世界講香港立法會被架空囉』

like who cares?
值得一pin
認同 屌佢老味 名又唔開講乜都得啦
冇大台帶路就唔識抗爭
都係轉藍絲好過 人地咁團結
9月一齊投民建聯啦
同感
好撚煩呀屌你
玩撚完膠未?
同埋點解唔比得?當初幾多人話
『呀區議會過半之後地區全面反攻呀,用區議會資源查警暴呀,科水比同路人呀』

屌你啦,停個噴泉停條天橋都停唔撚到呀
申請撥款比地政撚狗呀

你估上到立會到時唔會玩鳩你撚狗咁狗?
而家已經放緊風啦,你過半就架空立會
你估港共到呢個位仲會在乎你香港國際形像?
『最緊要平亂』
美國?
知唔知立法會被架空代表咩?
咁鐘意講做乜都無用嘅,點解仲要抗爭? 點解一開始想攬炒?
個個手足都撐黃店 但你唔好玩我地
講d唔講d 叫我地信邊個好
如果係本土優先我會跟
玩撚完膠未呀dllm -.-
玩膠就死翻印度啦
以後唔食水門臭雞 話尻知佢轉做藍絲啦
你覺得自己好清高唔代表人哋錯
捉晒大家心理,知道一拎埋泛民出嚟講就一定好多支持者。
基本閱讀都唔識?
連登仔:鬥黃 分化撚 拉得
你咪又係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞