水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
單單打打好少家,有證據咪拎出嚟囉,講得清楚啲唔得嘅咩?以為自己係亂世中嘅清高隱仕先嘔心。
當你反問佢地唔進攻功能組別可以點做既時候佢地就會話等美國制裁或者全民勇武
你咩都唔做就等美國制裁好明顯on9啦
全民勇武,依年黎其實好睇到香港人大多數人都係有包袱唔肯落場,肯落場既有好多都傷晒or被拉。全民勇武根本係太過理想既方案而且現階段冇辦法實現
其實一直都講梗點解唔可以兩邊都做,制度內外抗爭從來都冇話唔可以同時進行架
點解要互屌而唔試下合作?
ching
去到配票嘅地步,你係要配合個機制去投票,唔係由你去決定投邊個架。
CLS !!!!!
咪臭係
搞緊再講
一係就忍
一係當時屌
再唔係光復完香港先屌
抵屌但而家屌真係
社會之間如果有共識願意配票嘅,政黨就會多一分動力去搞初選

政黨: 搞咩初選丫,d市民都唔想配票架啦
市民: 配咩票丫,d政黨都唔想搞初選啦
咩唔想睇唔好睇
你同支那人啲唔鍾意就走有咩分別

淨係識食花生,隔住個mon屌
好心就諗吓點樣改變現況

知唔知今次議會再輸嘅話成個香港法例可以任改
你連花生都冇得食

死到臨頭都仲要食花生
互屌影響你食慾?
上連登不嬲係食花生架啦
冇人想睇互屌既話又點會推到16頁
點會唔屌得,但而家屌邊個先
而家連名都無
泛民心諗,辛辛苦苦起緊個雞棚搞大台,忽然又出啲癲狗水門出黎搞事
好撚煩啊屌
有咩就講啦
泛民你講邊個都得啦
就咁話立法會議員囉 逐個逐個估好唔好啊
就咁牙膏式咁 安心事件咩
鬥撚死佢啦屌
其實大家最唔滿意佢唔開名
喺度單單打打
所以唔係唔俾你話人做得唔好,而係你都要俾到證據先可以話人架,正如你話龍門難食都起碼俾我知你食到乜我先至知啦
九唔搭八又轉移視線做乜?

自己提出指控冇責任攞證據出黎?
知唔知好多銀髮睇連登嚟同時代接軌
連自己都去殺死呢個共同平台
又點樣團結成個反極權勢力

咪撚再用不嬲係咁嚟合理化自己行為啦
冇大台唔係叫你整小圈子
兄弟爬山各自努力唔係叫你食花生唔幫佢
改吓呢個文化啦唔該

成個共產黨壓緊落嚟仲互屌
睇人互屌嘅又唔阻止
好想香港死?
咁泛民唔係做show咩
又話百屌成材
轉頭又唔好分化唔好內鬥
批評就係為咗更好
但總有人搞唔清批鬥同批評
講一句xx唔好就話你批鬥你分化
想有咩進步
唔同意見 有睇唔順眼嘅情況好正常
太敏感
一人加把口 小事化大
果然一個圈子狀得愈大 事非愈多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞