水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
呢D野好複雜,我呢類死港豬都係專心去返食其他小型黃店
其實我睇住班友咁耐都唔知有乜好屌,咪就係泛民借水門上位啫,泛民仆街就梗架啦,但水門大反應到咁又處理得差咗,其實可唔可以兩邊多啲聯絡唔好得頭來自己單單打打
Up個名出黎啦 泛民平時都屌得少 何況咁既事
最慘係落埸互屌既當事人都未比任何實際證據
已經有人 好似你咁 話是但一邊係瘀血 要清
全部口同鼻拋 可以點討論?
同 消息人士指 邊間鋪係偽黃 邊間鋪係食人血饅頭
有乜分別先?
你水門話阿玉(代表泛民)搵黑社會搞鳩佢
咁阿玉就肯定唔撚會認先啦 咁撚大罪
咁你點判斷邊個講既係真確? 阿玉光譜近泛民就一定係仆街黎?
屌你到最後咪又係鬥黃黎判斷
唔好講到獨立思考分析咁
你話阿玉搞鳩水門
我夠可以話老共搞鳩水門再屈鳩阿玉
打幾隻字 有咩成本?
時間耐咗就必然會有咁嘅爭拗發生
Btw最撚憎下面啲撚樣係度打稻草人
「又要被熱狗了」、「哦你係熱狗」
根本冇人理呢班嘍囉
屌連登真係冇人會睇正經野架喎
Twitter戰線都好需要人
Agger,成班人係度講緊件事班仆街就亂入轉移視線
for your reference ,

https://lih.kg/1477078
然後被告既手足繼續係唔夠人理
都係炒花生好睇
唔知邊到黎既成本玩私怨
係咪近排無得搞街頭抗爭好得閒?
真係沒完沒了

歡迎你繼續現況
好想睇call4van點打gogovan
十八路諸侯軍圍攻龍門,解決黃店批鬥圈
https://lih.kg/1971495
我不嬲覺得煩厭
成班女人搞是非
同飯民有咩關係,re咩ference

你講開呢樣野就岩
熱狗最撚核突就係成日扮勇武代言人幫手足叫春
當你地講嘅左膠hocc都親身落場
去埋美國推法案,日鳩日話要美國打救嘅熱狗做緊咩
其實咁撚大個黃圈就一定有臥底架喇 做到黃一黃 成為比較出名d既黃店之後就開始黎料 當然啦 唔一定全部都係 唔理你真黃定偽黃 屌得同路人大家就唔好理佢地啦 冷處理算
正呀 今年立法會一定大敗
我投民建聯好過
對家見到呢d post 真係笑撚死 咩都唔洗做 靜靜地贏
二戰時,英美都盡量唔俾國內傳媒講蘇聯壞話……聽落好獨裁,但要打贏戰爭,就係要咁團結……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞