水門雞FB出post屌泛民做show

427 回覆
329 Like 41 Dislike
水門雞根本就無證據, 佢想點大家心知肚明
就算冇證據又玩野唔開名,只要屌完泛民之後戴晒頭盔自嘲話被熱狗就會一堆人去支持
成個post都係泛民網軍
金水出糧俾你地未呀
立法會點同有憲制地位,你估可以好似區會咁大聲夾惡拉隊離場?
你拉隊走人,我有35+ 咪BAN 鳩你議案囉

拎到35+ 邊只停條天橋阿,停擺政府都得啦
如果拎到的話.........

你話會架空,OK,HOW? 成個制度破壞佢? 咁咪終極攬炒囉
龍門事件都係咁,入面批鬥嘅成班都係熱狗
叫你諗定後路你就話做乜都無用 叻呀
叫你唔好痴心妄想立會過半可以做到乜野呀

飯民跟本無執政意志 唔敢真係同支共全面抗爭

立會被架空美國係咪出兵解放香港?唔係既就晒氣啦,支共情願香港收皮都唔會比你獨派坐大做反共基地,就係咁簡單。
講攬炒班中產仲縮得快撚過中共呀,aka飯民最大票源

所以話飯民唔會全面抗爭,因為佢地先係最無本錢攬炒。
大家依家都係等件事發展多D再評論啦

泛民如果真係重有唔埋堆就攻擊的舊思想,咁做極都只會係咁
玩得配票就好大機會跟票站去配, 我係問如果最後個機制指示你去投俾個泛民嘅候選人, 你會唔會投?
透過功能組別入立法會抗爭都要屌真係唔撚明係呢段時間成本效益最高一定係入立法會,先唔理佢長久效益有幾多,但呢刻真係無咩最快捷方法做到最實在嘅抗爭。
區議會就係例子,點會無用?唔係區議會變天,被捕/被失蹤嘅手足一定慘好撚多倍
有幾正?
嘈到成個反極權勢力散晒好咩?
其實不如開po叫人睇啦
泛狗多到
攬炒支共驚呀,但飯民仲縮得快過中共呀

你諗下飯民幾多票源係班離地港豬先啦,你叫佢地攬炒層樓同投資?

到時飯民又再重演入中聯辦求和啦

前題係要本土為先
同區有本土有飯民就一定係本土
亂世中扮清高係有好大個market
白票撚都係

我講緊立法會缺席唔撚投票個堆賤閪

咪臭係
泛民唔屌得?
你唔想睇咪唔好睇囉
係,好似泛民咁同建制開開心心咁咪幾好
你唔支持就係熱狗五毛! 水門擺明同渣哥一黨拆大台搞事
收皮啦水門,冇我地你會有今日咁好生意?
前排Twitter 都日日互屌當係食花生都食到攰
呢排有共同敵人先少咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞