老實講.對eason好失望

430 回覆
1502 Like 41 Dislike
你地班人真係一廂情願諗多左
我冇follow呢件事(你得閒追po會見到我冇留過言)
我搵唔到佢邊度撐過警,淨係見到有人話佢對示威者行為指指點點,你有資料po出黎俾我

南亞仔不嬲反鬥黃,佢講個段野就算真係講李萬璣有咩問題?
Facebook仲有7千Like
仲要當有唔少都係「同路人」

有錢賺就得啦 理得你地咩
Eason d精好黃
聽講集中係一粒會黃d
好同意,成日帶風向去啲唔關事既野度批鬥,就算唔係五毛現實都一定係啲奇鳩怪既人
黎明雖然born in beijing
又都冇奶共奶到出哂面
只係向武漢醫護致敬嘅話還好,呢個係喺排除任何政治環境下對醫護人員嘅光輝人格表示認同
而家你係向中國示好就乜都唔駛解釋
唱首歌冇咩問題 起碼唔係護旗手 你叫開到聲話自己黃果邊跟本冇可能
下,淨係一篇純文字冇證冇據就藍?
佢做過咩實質野撐警?有冇出過po支持執法之類?

同埋人地都話係”黃...掛”
佢本身都冇好sure講自己咩立場

好似你咁嘅standard其實係咪應該香港有700萬藍絲
leon 本身係一個創新既人
亦真係起英國讀書.佢成日都話英國
讀書佢學左好多野.好識左咩叫創新
唔可以同人一樣
本身亦係有錢仔..但佢真係起大事大非
唔會奶共
包括今次.係人都知道咩事
台灣班奶共派都唔會真係出黎奶
莊正 重要人物
陳奕迅呢啲世界仔黎者,可能根本係完全政治冷感,好多人天生係咁
正如香港去到今時今日,仲有一半人未登記選民
唔通講fucking you china 根住比人封殺 連登養佢 老實講依家冇幾個紅概係開到聲歸邊 如果唔係去到譚伯 多龍果d 當聽唔到算
梅姐咪得.比支共封殺左10幾年
奶共垃圾,呢班仆街乜都向錢看根本就無人格
各位算啦好嘛,我哋奈得eason 咩何,都係鬥返達哥啦好冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞