老實講.對eason好失望

430 回覆
1502 Like 41 Dislike
陳奕迅喺連登無原罪㗎
其實幾佩服leon
你唸下90年代咁撚歧視果班大陸人
特別係64後..佢明明可以隱藏自己係北京人既身份
佢3歲已經黎香港但佢起佢最紅時都係提自己係北京人
香港人居然唔反感其實都神奇.黎明成功後.連王菲都敢提自己
係大陸人lu
可能呢種先係愛國.但佢地又唔算奶得幾勁

再睇下依家班香港偽人.真係想嘔
撚知呢條友係五毛咩
咁達哥呢
你話四個冇奶共就一定無可能
因為要搵食.明白既.理解
但係國貨城至少敢like醫護個page
已經講左佢到底係咩立場.至少唔係深藍果邊
係唔係黃我又唔認同
另一個天王係四個天王同政府果邊最密
特別係唐唐.曾俊華果邊/同林鄭果班都肯定有d交情
但至少佢都識保持距離.唔會刻意唱奶共歌
依家就eason.學友比人睇到班人起度食人血漫頭
好撚嘔心
gay既一直係受壓既小眾,張國榮未死係係黃絲反獨裁霸權唔奇
有關注先係藍
仲要特登揾台港藝人唱as one,支共都算陰毒
根本成個登就係鬥緊黃
老實講 真係失望 連登一日個風係咁
想係連登到搞好黃色乜尻圈都難啦
項明生咪又藍到爆
仲要扮黃

居然仲未有人係呢個post 貼呢張圖
其實佢喺好多人眼中係on9仔嚟
精咩撚嘢英
人唔笑__ __ __
eason
eason上大陸做節目做個導師,收咁多錢!
分分鐘係幾千萬,有邊個會唔奶共!
佢長期處於鬱躁狀態 以至到對於社會運動嘅不聞不問不作為 香港歌迷都理解佢包容佢 就係因為佢嘅歌 帶畀我哋好多回憶好多共鳴 可以話係一個時代嘅集體回憶

但主動去奶共 真係接受唔到
其實呢
香港人幾時先肯杯葛陳奕迅演唱會呢
睇番97前佢既一首歌

卻怕在今晚之後
不知有誰來迫我
轉唱另一些歌

都真係幾搞笑
咪咁天真
全部名人向錢看 鬼理你藍黃咩
你台灣美國政府肯出錢 成班都照唱架啦
就係因為錢
佢地先唔會幫台灣美國
你唔好咁on9啦
個班護旗狗唔通出個post
係為左賺佢5毛咩
係喱個時勢 你幫台灣
就已經係同人民幣搳席
明星足球隊 有好人
咁精英主義應該係崇英反共喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞