老實講.對eason好失望

430 回覆
1502 Like 41 Dislike
佢明知呢首歌會比香港人同台灣人
同全球攻擊.都要唱.佢點會唔知
首歌係中共要佢奶.連人格都冇埋
仲有張學友.比人插到飛起
極之奶共既填海華寫歌都至少係寫返比香港醫護
另外兩位天王就真係醒.唔出聲.唔唱歌.唔合唱
其中一位仲要係北京人但人地都無香港
果班咁極之奶共.問題到底係點解...
點解一個大陸出身既都曾經受過英國本土高等教育既
比起堆香港人會更加唔奶共.呢個問題值得深思

同一道理.eason一樣係英國讀大學.但居然為左奶共
連自己人格都失埋.台灣人屌柒菜依林時..香港人
係咪依家仲未睇清楚eason.中共要你唱就唱?
你到底知道呢次害慘左幾撚多人..全球有幾撚多人中招?
歌手本職係唱歌.但至少係咪都識分清對同錯?是同非??

https://www.youtube.com/watch?v=Zi6xM0qJiic
入去禁unlike.已經到7.8萬
黃條毛
有人格就唔應該唱
台灣人都罵到蔡依林仆街
相反.香港人呢?
轉左聽sam Hui好耐
下晝到而家
其實唱得果批有幾多個黃?
溫朗東:蔡依林跟陳奕迅最新的MV《Fight as one》2分37秒的截圖。如果你拿這張圖去google以圖搜尋,會發現它曾經刊登於委內瑞拉媒體Tves的一篇報導。
這是兩位來自於薩爾瓦多的孩子,13歲的Valeria和11歲的Javier,他們畫了一顆心,一隻熊貓和一隻小鳥,大字寫著China tú puedes——中國你可以。
Tves這篇報導,主題是「中南美洲各國的孩童對中國表達關懷與支持」,孩童來自阿根廷、巴西、智利、哥倫比亞、古巴、薩爾瓦多⋯⋯用他們童稚的畫筆、天真的笑容,替中國加油打氣。
這篇西班牙文寫成的報導,資料來自於新華社,中國國務院直屬事業單位,也就是:中國官媒。
怨夠未
失望冇用嫁,記唔記得今日咩日子?

今日係12號我決定用依個方法,紀念612
https://lih.kg/1969457
unlike到佢仆街!!!
首歌有咩問題
利申小弟蠢唔明
出品Present by:雲南廣播電視台Yunnan Media Group
當我冇講過自膠
雲南電視台
估唔到Swing 2個都有份作詞
即係你傳染完人.然後同你鬼佬講我地支持你
你地唔好嬲
我唱首歌同你打氣.on撚9
仲有間電視台係公認支共既大外宣
我以為首歌香港岀
作為香港人.你有冇少少人格?
Eason唔係藍都港豬
一向唔出聲潛水
轉頭出黎食兩家茶禮
鍾意佢嘅歌 但以人品黎講佢的確唔係特別好
但連登唔可以踩eason
唔該.同佢接觸果間係中共大外宣
支持Aaron

揸架跑車做家長買奶粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞