老實講.對eason好失望

430 回覆
1502 Like 41 Dislike
2020年先對佢失望
屌佢老母
俾咁撚多錢坐喺度睇佢鳩唱仲表達唔到對佢嘅愛?
我睇過佢演唱會呀
一時又屌人鳩嗌嘈住佢
一時又屌人唔嗌唔起身冇反應
個個都係佢肚裡面條蟲?
根本當你班觀眾係佢嘅扯線公仔,佢想點就要全世界配合佢
佢咁撚樣不如擺啲 sex toys 入場睇佢算啦
有無諗過林夕感受
佢有無真金白銀開金口出聲先
如果無咩都唔係
Disliked + reported
Unliked

單丸我屌你老母
好失望, 無理由唔知係奶共歌, 已經unlike 左佢fb
明星洗咩奶共。 識玩緊係唔出聲果班架啦。 你係紅既話。 有商業價值 大陸果邊就好自然會高價請你過去表演。 你依家搞埋晒d咁既小動作。意為淨係大陸人先睇得明。本土人就睇唔明。擺到明當自己本土人係on9仔。得撚罪自己本土fans 搞到人氣下跌。無晒商業價值。 本土又賺唔到。大陸果邊又唔鬼理你。賠了夫人又折兵。 呢班天皇天后成日意為自己個本土市場細 要唔要都把。搞錯晒方向。
公道啲講

佢係唱個個,個mv剪成點佢無得控制
佢日日都black bloc look出街架啦
巴打識佢地本人
片入面有小朋友畫畫,仲用西班牙文寫左"China Tu Puedes",姐係China you can;有個小朋友就畫中國國旗同自己國家國旗之後一班人企喺地球上面手拖手,仲有幾幅都係有中國之類嘅野。十幾幅畫有近一半畫多謝中共,我真係Thanks to China喇 #chinaliespeopledie
古天樂
係失望既就唔好再去佢d演唱會
年年買唔到飛就真係大把人叫失望
藍架. 100%
Aaron都係藍架. 唔好幻想.
同余文樂沈嘉偉張智霖玩埋一班, 篤波打牌打邊爐
做過IT高層好多都知.
不過其中一個好黃, 另一個我唔知.
佢11月禁蒙面法時全身blackbloc出街.
雨革已經出過幾次聲.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞