老實講.對eason好失望

430 回覆
1502 Like 41 Dislike
Push
佢係少數出咁多歌為小眾發聲
大家對佢期望好高
總覺得佢係唔同嘅

點原來都比唔過人民幣
幫推

唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
好撚多3毛
杜生講過唔應該對藝人有太高嘅期望

讀得書就唔會去做偽人

你睇成蟲 矮曾 譚伯 懶叻
但林夕真係畀咗好多好詞佢
又嚟
條友依家幫支那做propaganda,直乘係紅店呀
佢都奶咗好耐架啦
今次完全不意外
做左eason成十年fan,而家發誓唔會再聽佢啲歌
唔該唔好再用唔知mv係點嚟做藉口
淨係睇吓呢個係大陸project但配英文歌詞
再睇吓歌詞嗰兩句令人火滾嘅
It’s really not that bad...
Could have been much worse...
有冇可能唔知首歌嘅目的?
除非佢個腦有問題

我對整個娛樂圈都好失望
點解可以咁懦弱咁冇風骨
連自己係咩立場都唔敢講一句
相比之下,敢認自己係藍嘅至少有guts
特別係呢啲上晒岸嘅天王天后
以佢哋影響力,出嚟表態一定有帶頭作用
成件事就會好唔同
但連登反而好鍾意護住呢班大粒
寧願嘥時間去屌啲二至十線藝人同kol
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%9E%97%E5%A4%95
2015:
陳奕迅 - 何必呢
陳奕迅、湯 唯 - 我們的老地方
陳奕迅、湯 唯 - 交換愛情
陳奕迅、湯 唯 - 交換愛情II
2015就重有嘅....
只能怪香港樂壇no market
個mv有part類似係多謝China, I love China 咁
陳奕迅本身都返中國拍綜藝節目,對佢咁做唔意外呀
仲UNLIKE? 直接RPT啦, 你UNLIKE UTUBE會推俾更多人聽
Eason幾年前一早放棄咗香港人
佢都已經講過喺香港開演唱會 覺得你哋班人都唔high個個都無feel咁 又話鍾意我又盛 我都感受唔到你哋對我既愛 本身19年想開就係想試吓你地態度有冇變 有無反醒過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞