[突發]中朝邊境增兵 <十五萬>

144 回覆
20 Like 0 Dislike
(突發)台國防 緊急下令海軍陸戰隊進入備戰狀態 嚴防中共突襲台北市
https://lihkg.com/thread/196871/page/1
我最期待既畫面出現了

大家靠嚇

一個傻一個癲,等陣唔只嚇咁簡單

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮
代價係首爾以南都一定變灰

三日

三日好出奇 ?

三日唔可能, 除非極大量軍官變節
打伊拉克都打咁耐, 何況北韓啲共產主義意識形態咁「深植民心」

理論上三日係得
實際唔得囉
根本放唔到咁多軍力足以3日亡泡

北泡個人軍備雖然落後啲,不過勝在夠多人

如果真係開戰3日應該唔得

當年伊拉克軍隊都有40萬人

但一開戰, 大部份士兵已經失左蹤
有D就直接投降
北寒有核子彈WO
唔驚佢同你攬住一齊死咩
點解你地覺得果15萬解放軍會打北韓, 而唔係保護北韓?

覺得係防止美國殺左金仔之後建立親美政權
有必要情況下可能會有護朝
中國似係想射殺逃往邊境嘅北韓難民 唔係活捉
俄佬仲未有動靜?

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

打伊拉克都打咁耐, 何況北韓啲共產主義意識形態咁「深植民心」

理論上三日係得
實際唔得囉

有D就直接投降

北泡點睇都難搞好好
乜有民運人士係邊境咩 解放軍只殺中國人
大家靠嚇

一個傻一個癲,等陣唔只嚇咁簡單

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

理論上三日係得
實際唔得囉

有D就直接投降

北韓兵力係890萬人,人口三分之一
兩邊夾擊咁大龍鳯
今次金仔唔爆番粒核彈都對唔住你地啦
中朝友好合作互助條約

三日

三日好出奇 ?

理論上三日係得
實際唔得囉

有D就直接投降

大佬呀890萬人有8萬9食飽都算好啦

上到場有力拎槍先算
乜有民運人士係邊境咩 解放軍只殺中國人

乘機搞鳩南泡

三日好出奇 ?

理論上三日係得
實際唔得囉

有D就直接投降

上到場有力拎槍先算

1/3 入面應該唔少係老弱殘兵

理論上三日係得
實際唔得囉

有D就直接投降

上到場有力拎槍先算

1/3 入面應該唔少係老弱殘兵

1/3 係吹水吹出來
俄佬仲未有動靜?

你見呢幾日油價都已經收買左佢,中美俄合作,不得鳥
yes 終於唔洗讀書啦
大家去定力威推胸準備護家衛國(香港)

算鳩數啦我哋有國家保護喇(解放軍)

測試國軍戰鬥力既時間到了,係時候向全世界證明中國可以同美國一樣發動高科技戰爭

解放軍不是國家軍。
解放軍是全權歸於共產黨。
復活節🤗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞