[突發]中朝邊境增兵 <十五萬>

144 回覆
20 Like 0 Dislike
測試國軍戰鬥力既時間到了,係時候向全世界證明中國可以同美國一樣發動高科技戰爭

解放軍不是國家軍。
解放軍是全權歸於共產黨。

國軍喺台灣

三日

三日好出奇 ?

三日唔可能, 除非極大量軍官變節
打伊拉克都打咁耐, 何況北韓啲共產主義意識形態咁「深植民心」

理論上三日係得
實際唔得囉
根本放唔到咁多軍力足以3日亡泡

北泡個人軍備雖然落後啲,不過勝在夠多人

如果真係開戰3日應該唔得

當年伊拉克軍隊都有40萬人

但一開戰, 大部份士兵已經失左蹤
有D就直接投降

北韓兵力係890萬人,人口三分之一

大佬呀890萬人有8萬9食飽都算好啦

上到場有力拎槍先算

北韓平民點解饑荒就係因為得軍人可以食肉
唔好ff咁多啦
如果真係打仗 我銅鑼灣祼跑又點話
吹水新聞黎姐 咁都可以推到幾頁
唔好ff咁多啦

測試國軍戰鬥力既時間到了,係時候向全世界證明中國可以同美國一樣發動高科技戰爭

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

唔好ff咁多啦

收皮啦,真打你真係會做?
改定名潛水啦
Trump: 如中國幫忙解決朝鮮問題 將獲得較好的貿易協定
I explained to the President of China that a trade deal with the U.S. will be far better for them if they solve the North Korean problem!

如果中國想一鍋熟,唔幫手兼唔再比美國公司係中國開廠加停止出口稀土,咁美國公司同軍事工業都幾大鍋
唔好ff咁多啦

咪撚走數呀柒頭

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍
唔好ff咁多啦

咪撚走數呀柒頭

你話真打係咪shots fired 就計先,唔好到時話未全面開戰

簡單定義 當係有超過50人死傷都當係打仗啦
一定唔走數 因為99.99%係吹水野 中既機會仲低過6合彩啊
唔好ff咁多啦

咪撚走數呀柒頭

洗鬼走數咩 周不時就有呢啲緊張局勢乜乜升級架啦
有邊次係會打 你講
唔好ff咁多啦

咪撚走數呀柒頭

有邊次係會打 你講

總有一次
唔好ff咁多啦

咪撚走數呀柒頭

有邊次係會打 你講

今次唔同 navy最大粒個個係癲狗黎
大家莫驚慌,我今日就一人一劍北上,為百姓守家衛國。

破箭式一出!誰與爭鋒!

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

無國家軍隊, 國家軍隊係保衛國民, 領土
對政權要中立, 偏偏共產黨最驚就係軍隊中立
黨軍只會保衛黨中央政權

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

黨軍只會保衛黨中央政權

解放軍係屬於中國共產黨,只係聽黨支笛,而唔係屬於中國

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

黨軍只會保衛黨中央政權

其實所有共產黨執政國家都係一樣
核時代講人多

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

黨軍只會保衛黨中央政權

佢果套理論係無產階級專政階級, 一定要由無產階級控制軍隊防止資本主義復甦(事實係咪咁大家就心照)

用共產黨個角度去諗係vaild
封鎖邊境 想走都無得走啦北韓人
D逃兵跳落海嚕要
大家靠嚇

一個傻一個癲,等陣唔只嚇咁簡單

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮
代價係首爾以南都一定變灰

三日

三日好出奇 ?

一定得 59支導彈都完全摧毀機場
呢幾廿年美國日鳩日用偵測機、衛星用紅外線都查晒所有北韓據點火力位啦
除左三個航母戰鬥群仲有駐日韓美軍 關島美軍 薩德
閃擊戰一開波就打到佢無還手之力
打個二戰技術既北韓 係奧班馬先無膽做
要靠嚇一艘都夠 唔洗三艘

解放軍不是國家軍。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

黨軍只會保衛黨中央政權

佢果套理論係無產階級專政階級, 一定要由無產階級控制軍隊防止資本主義復甦(事實係咪咁大家就心照)

用共產黨個角度去諗係vaild

到底係無產階級專政
定係「對」無產階級專政
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞