[突發]中朝邊境增兵 <十五萬>

144 回覆
20 Like 0 Dislike
美國用既貿易協定,就能令中國搞掂北韓?

同中國人講錢係最work
十五萬解放軍,一個核彈炸落去
大家靠嚇

一個傻一個癲,等陣唔只嚇咁簡單

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮
代價係首爾以南都一定變灰

三日
封邊境捉脫北難民咋 中共打北韓托咩

唔係喎2010 wikileaks咪爆過中國已經放棄北韓作為盟友

https://www.theguardian.com/world/2010/nov/29/wikileaks-cables-china-reunified-korea

冇永遠嘅朋友

金正恩對支那立場有轉變過咩

果陣中國都講明北韓已經無利用價值, 7年內都無跡像顯示北韓對支那有咩利
麻煩多多就有份, 2016支那叫佢唔好搞彈道導彈金正恩無理過
戰火傷害最深的 始終都是生活在那塊土地上的人民
說穿了美國正坐享其成~
說穿了美國正坐享其成~
大家靠嚇

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

三日唔可能, 除非極大量軍官變節
打伊拉克都打咁耐, 何況北韓啲共產主義意識形態咁「深植民心」
大家靠嚇

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

首爾以南,咁基本上泡菜冇乜得淨
點解你地覺得果15萬解放軍會打北韓, 而唔係保護北韓?

中共保護北韓?? 想下個月亡黨??

我覺得係守住邊境 唔比難民入 未必會幫拖
大陸同北韓近年關係唔係好

中共保護北韓?? 想下個月亡黨??

yes 駁唔過架
大家靠嚇

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

打伊拉克都打咁耐, 何況北韓啲共產主義意識形態咁「深植民心」

北韓應該易搞啲⋯
美國最驚既登陸戰有支那同南泡代勞
用飛彈炸到北泡主戰力半崩就可以收兵了
大家靠嚇

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

真係打伊拉克政府軍打左2個星期到咋

3月20日開始打4月9日佔領巴格達
大家靠嚇

侵真係想打
三首航母真係唔講笑
三日已經可以收北泡皮

三日

三日好出奇 ?

理論上三日係得
實際唔得囉
根本放唔到咁多軍力足以3日亡泡
yes 終於唔洗讀書啦
大家去定力威推胸準備護家衛國(香港)
我最期待既畫面出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞