[突發]中朝邊境增兵 <十五萬>

144 回覆
20 Like 0 Dislike

解放軍不是國家軍。
解放軍是全權歸於共產黨。

國軍喺台灣

係wo 講開又講

如果解放軍係黨衛軍

咁中國有冇國防軍

無國家軍隊, 國家軍隊係保衛國民, 領土
對政權要中立, 偏偏共產黨最驚就係軍隊中立
黨軍只會保衛黨中央政權

解放軍係屬於中國共產黨,只係聽黨支笛,而唔係屬於中國

佢果套理論係無產階級專政階級, 一定要由無產階級控制軍隊防止資本主義復甦(事實係咪咁大家就心照)

用共產黨個角度去諗係vaild

到底係無產階級專政
定係「對」無產階級專政

理論同實際係點, 大家心照
好想北韓打鳩南韓依個垃圾國家
增兵教難民摺被
阻止難民湧入

正解
阻止難民湧入

正解

要15萬人咁多咩? 睇怕都係諗住派軍入平壤
唔好ff咁多啦
如果真係打仗 我銅鑼灣祼跑又點話
吹水新聞黎姐 咁都可以推到幾頁

咪撚走數呀柒頭

洗鬼走數咩 周不時就有呢啲緊張局勢乜乜升級架啦
有邊次係會打 你講

之前係奧巴馬
而家係trump
trump+金仔+普京+習總

4個痴線佬圍埋一齊
咁易比你估到
係打既就唔會嚇鬼丫。
好似炸敍利亞咁。有冇整色整水?一黎就炸9你啦。
唔好ff咁多啦
如果真係打仗 我銅鑼灣祼跑又點話
吹水新聞黎姐 咁都可以推到幾頁

我都係咁話,咁既新聞都可以ff到咁多野真係得啖笑
希望打得成, 班南泡狗真係等天收
一日到黑K POP
仲有日本狗都係, J你老母POP
#256Fc江蘇 • 1s
等聽日瞓醒睇突發新聞!
最後逃生門都無埋
希望打得成, 班南泡狗真係等天收
一日到黑K POP
仲有日本狗都係, J你老母POP

最好核平埋中國,一日到黑我是歌手,亞洲人死撚晒,全地球天下太平
美國用既貿易協定,就能令中國搞掂北韓?

有錢話知佢咩料

其實佢咩都擺上twitter 咁咪全世界都知佢諗緊乜下一步係d乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞